NAJAVIO PREDSJEDNIK

Ovog vikenda će se u Opatiji održati Jedriličarska regata ,,Vela vrata – Galijola”

 Treća po redu Jedriličarska regata „Vela vrata – Galijola“ održat će se u subotu, 10. rujna i nedjelju, 11. rujna u organizaciji Jedriličarskog kluba „Opatija“, najavio je predsjednik JK Opatija Mario Šikić. 

Start regate na ruti Opatija – Cres predviđen je u subotu u 11 sati u opatijskoj luci, a u slučaju nepovoljnog vjetra start će se održati u blizini Porozine. Nakon noćenja u Cresu, start za Opatiju je predviđen u 10 sati, a po dolasku posada, na terasi Yacht cluba održat će se dodjela nagrada ukupnom pobjedniku i najupornijoj posadi.

Riječ je o 40. izdanju nekadašnje regate „Galijola“, koja je postala dvodnevna i svom nazivu dodala ime Vela vrata te ove godine ima svoje treće izdanje pod imenom „Vela vrata – Galijola“. Regata se boduje za Kup Hrvatskog primorja i Kup Kvarnera. Najavljeno je sudjelovanje dvadesetak posada. Glavni sponzor regate je tvrtka ACI.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari