PANIKA ZBOG PROPUSTA U ZAPREŠIĆU: U-21 reprezentacija pobijedila Estoniju ali ipak gubi bodove?

Nakon što su shvatili grešku, zavladala je panika na klupi Hrvatske. Tajnik Zlatko Nakić je s klupe otišao s papirima, no grčki delegat je Fiolića već slikao mobitelom

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine u svom je sedmom nastupu u kvalifikacijama za odlazak na Europsko prvenstvo 2017. u Poljskoj ostvarila je i šestu pobjedu u skupini 6 svladavši u Zaprešiću Estoniju sa 2-1 (2-0).

No, nakon toga došlo je do obrata. Naime, u 46. minuti utakmice u igru je ušao Ivan Fiolić umjesto Antonia Milića, no igrač Lokomotive nije bio u službenom zapisniku utakmice.

Nakon što su shvatili grešku, zavladala je panika na klupi Hrvatske. Tajnik Zlatko Nakić je s klupe otišao s papirima, no grčki delegat je Fiolića već slikao mobitelom.

“Radi se o tehničkoj greški, u komunikaciji smo s Uefom i čekamo da se to riješi”, rekao je Antonio Pavlović, djelatnik HNS-a za Sportske novosti.

Hoće li Estonija na kraju ipak dobiti ovu utakmicu – ostaje za vidjeti nakon disciplinske komisije u Nyonu, iste one koja je izbacila Dinamo iz juniorske Lige prvaka zbog upravo ovakve greške.
Ivona Hemen

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari