ODLAZAK U SOUTHAMPTON

TRANSFER ŽIVOTA! Bivši sportski direktor Rijeke prihvatio ponudu engleskog premierligaša

Ivan Mance, nekadašnji sportski direktor Rijeke, napustio je ciparski Pafos u kojem je obnašao istu funkciju i ubuduće će raditi u engleskom Southamptonu, odnosno za grupaciju Sport Republic

Vlasnik grupacije Sport Republic je srpski tajkun Dragan Šolak koji je početkom godine kupio engleski klub za 100 milijuna funti, javlja Index.hr.

“Zahvaljujem svima na ljubavi i podršci koju ste pružili momčadi i meni osobno u ovoj godini”, poručio je Mance navijačima Pafosa, a ciparski klub objavio je njegovo cijelo oproštajno pismo: “Za moju obitelj ovo je bila jedna od najboljih godina i zato nije lako reći zbogom nevjerojatnom gradu Pafosu te svima vama. Naš život u nogometu je nepredvidiv, a oproštaje često ne možete birati.

Zato sam odlučio prihvatiti prijedlog investitora Sport Republica i pridružiti se njihovu timu, gdje će mi dodijeliti jedan od novih projekata kako bih im pomogao u razvoju nogometnih klubova diljem svijeta. Također bih želio zahvaliti svim nevjerojatnim ljudima s kojima sam radio tijekom boravka u Pafosu.

Oni koji misle da se nogometni klub sastoji samo od igrača, trenera i stožera su u krivu. U Pafosu sam imao čast raditi s velikim ljudima posvećenima klubu, pa im želim zahvaliti na svoj pomoći koju pružaju da se osjećamo kao kod kuće.”, piše Index.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari