SPEKTAKL U S. ARABIJI

Pogledajte video: Joshua brutalnim nokautom u drugoj rundi uspavao Ngannoua!

Screenshot video

Bivši svjetski prvak nije imao velikih problema s bivšim UFC prvakom, kojeg je rušio već u prvoj rundi, a onda je u drugoj završio posao

Anthony Joshua je brutalnim nokautom u drugoj rundi pobijedio Francisa Ngannoua na boksačkom spektaklu u Saudijskoj Arabiji.

Bivši svjetski prvak nije imao velikih problema s bivšim UFC prvakom, kojeg je rušio već u prvoj rundi, a onda je u drugoj završio posao. Naime, u drugoj rundi još jednom je poslao Ngannoua na pod, a kada se ovaj pridigao završio je posao desnim direktom te ga ‘uspavao’.

Pogledajte video:

Joshua je tako stigao do četvrte pobjede u nizu, dok je Ngannou izgubio i drugi boksački meč, nakon što ga je u listopadu prošle godine kontroverznom sudačkom odlukom pobijedio Tyson Fury.

Od ostalih borbi izdvojimo kako je Joseph Parker u borbi za privremenu WBO titulu u teškoj kategoriji pobijedio Zhileija Zhanga većinskom odlukom sudaca.

Rey Vargas zadržao je WBC titulu u perolakoj kategoriji nakon su suci borbu protiv Nicka Balla vidjeli kao neriješenu.

Israel Madrimov stigao je do WBA titule u super-velter kategoriji nokautom u trećoj rundi protiv Magomeda Kurbanova, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari