SVJETSKI KUP - SLALOM

Fenomenalna Zrinka Ljutić druga u slalomu Svjetskog kupa u švedskom Areu, ‘izvanzemaljka’ Sciffrin se vratila i odnijela pobjedu

Photo: Borut Živulovic/Bobo/F.A. BOBO

Zrinka Ljutić ostvarila je po treći put drugo mjesto u slalomskoj utrci Svjetskog kupa

U utrci slaloma u švedskom Areu izvanredno drugo mjesto osvojila je hrvatska predstavnica Zrinka Ljutić! To je treći puta u njezinoj nedugoj skijaškoj karijeri da osvaja drugo mjesto – prije joj je to uspjelo na skijalištima u Soldeu i slovačkoj Jasni. 

Nakon mjesec i pol izbivanja zbog ozljede na staze Svjetskog kupa vratila se nedodirljiva Mikaela Schiffrin koja je odnijela uvjerljivu pobjedu s prednošću od čak sekundu i 24 stotinke ispred hrvatske skijašice. Treće mjesto osvojila je Švicarka Michelle Gisin.

Naša druga predstavnica Leona Popović zauzela je ukupno 17. mjesto.

Današnjom pobjedom Shiffrin je osigurala mali – slalomski Kristalni globus, osmi put u karijeri.

Ona u poretku skijašica u slalomu ima 730 bodova, druga je Vlhova koja se ne natječe od natjecanja u Jasni s 505 bodova, a treća Duerr s 492 boda. Ljutić se popela na šesto mjesto i ima 321 bod, a Popović je 14. s 183 boda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari