PRIČA SE, PRIČA SE...

Ponavlja se ‘slučaj Gavranović’?! “Josip Drmić odlazi u Dinamo – sve je dogovoreno”, tvrde SN

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Prema svim informacijama, zasad još neslužbenima, s raznih strana, riječki napadač i drugi strijelac lige Josip Drmić će na ljeto pojačati Dinamov napad, pišu Sportske novosti

Po mnogima je to praktički gotova stvar. Naravno, uvijek treba pričekati da postane službeno i da Drmić i formalno preseli u Maksimir, pišu Sportske novosti

Posao uvijek može propasti dok nije sve potpisano, ne bi bilo prvi put da se to dogodi, no u nogometnim se krugovima već naveliko govori o tome da će Drmić od lipnja nositi modri dres i da tu više nema previše upitnika.

Krenuo bi tako putem Marija Gavranovića, također švicarskog reprezentativca, koji je isto tako s Rujevice došao u Dinamo i ostavio dubok trag, a njegovu statistiku još nitko od Dinamovih napadača ove sezone nije nadoknadio. Drmiću u lipnju istječe ugovor s engleskim Norwichem, iako se pričalo da će nakon toga ostati u Rijeci, sad je puno izvjesniji odlazak u Maksimir.

Kako god, u ovom trenutku Drmić je Dinamu prva opcija, u Maksimiru vjeruju da bi u modrom dresu mogao zabiti barem koliko i u Rijeci ove sezone, ako ne i više, a to su onda sasvim respektabilne brojke za jednog napadača, između 15 i 20 pogodaka, to je ono što Dinamu ove sezone nedostaje, piše SN.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari