PONOVNO POD STIJENAMA! Utakmica Rijeka-Zrinjski na Kantridi znak popuštanja napetosti na relaciji Armada – Uprava HNK Rijeke 

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Armada organizira novi spektakl na Kantridi, a umjesto Maribora pod legendarne stijene 12. listopada stiže Zrinjski

Siguran je to pokazatelj kako popušta napetost između Uprave HNK Rijeke i Armade – ili dijela Armade, kako tko već tumači.

A povratak pod stijene Kantride mora iskreno razveseliti svakog navijača Rijeke, ali i igrače koji su i prošle godine, nekako u isto ovo vrijeme, bili oduševljeni spektaklom kojega su priredili najvatreniji navijači Rijeke.

HNK Rijeka na rujevičkom stadionu i kampu pronašla je svoj dom, logističku sigurnost i savršene uvjete za igru i trening svih uzrasnih kategorija, od najmlađih do seniora, no poznato je kako je ideja klupskog vodstva (o navijačima ne moramo ni govoriti!) kako će se napraviti sve što je moguće da se Rijeka s vremenom vrati odigravanju utakmica na Kantridi. Uostalom, s tom je namjerom nedavno potpisano i “pismo namjere” o izgradnji novog stadiona na Kantridi!

POTPISANO! Damir Mišković s Kinezima potpisao pismo namjere o izgradnji Nove Kantride!

Kako je javio Novi list, prošle godine početkom rujna “…Armada je ipak uspjela organizirati prijateljski susret Rijeke i Maribora. Bio je to spektakularan sportski događaj, romantičarski povratak nikad prežaljenoj Kantridi. U rekordnom roku prodano je deset tisuća ulaznica”, podsjeća NL.

Najmasovniji nogometni događaj u ovom kraju trebao bi dobiti reprizu, umjesto Maribora gost Kantride bit će BiH predstavnik u Europskoj ligi – mostarski Zrinjski, vjerojatno 12. listopada.

Navodno je sve dogovoreno u trokutu Armada – HNK Rijeka – HNK Zrinjski, čeka se samo službena potvrda koju su naslutili na službenim stranicama KN Armada gdje stoji natpis: Ponovno pod stijenama Kantride!”, javlja NL.

Ova vijest raduje nas na više načina: kako zbog (barem privremenog) povratka na Kantridu, tako i zbog prevladavanja razuma u dijalogu Uprave kluba i Armade.

Jer, podjele oko Kluba ni kratkoročno ni dugoročno ne mogu nikome donijeti ništa dobroga. Jedna uistinu “lijepa priča” – rezultati svjedoče o tome, a oni su u današnjem nogometu na ovoj razini i jedini relevantni! – može se početi lomiti na sreću svih onih kojima Rijeka nije na srcu i koji bi se radovali neuspjehu Rijeke više nego bilo čemu drugome.

Stoga, “Zajedno smo Rijeka!”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari