Ruža pobjegao iz riječke bolnice kako bi gledao Rijeku! Njemu “prebjegli” Prskalo i Hrvoje Smolčić

Nogometaši Rijeke Andrej Prskalo i Hrvoje Smolčić posjetili su jednog osebujnog navijača Rijeke – Slobodana Ružića, popularnog Ružu

Slobodan Ružića Ruža, inače gotovo sedamdesetogodišnjak s istinski riječkim srcem, u svojih 56 godina gotovo da nije propustio niti jednu utakmicu, donose mrežne stranice HNK Rijeke.

Štoviše, propustio ih je svega tri komada, a jednu samo zato što je umjesto na utakmici sudjelovao na “Noći HNK Rijeka”.

Ruža pamti najbolje postave HNK Rijeka, pamti golove, rezultate, pamti svoju prvu utakmicu, a zapamtit će i ovu posljednju na kojoj je prisustvovao naprosto zato što je ušao u legendu – Ruža je prošle subote odlučio izaći na svoju ruku iz riječkog KBC-a gdje ovih dana leži i prisustvovati utakmici protiv “Varaždina”.

– Druga mogućnost nije postojala, kazao nam je s osmjehom i dječačkom energijom dok leži sa svojim cimerima u bolničkoj sobi riječkog KBC-a.

Naravno, naš Ruža ne preporučuje iste ili slične aktivnosti nikome, no ni ne krije da je on zaista uživao u utakmici i svojoj maloj, vjerujemo oprostivoj, nepodopštini.

U razgovoru s našim nogometašima, Ruža je dao i pokoji savjet za bolju igru, Andreju Prskalu poželio je više dobrih obrana, a našem Hrvoju Smolčiću dao je zadatak da se ne prestane truditi.

U svakom slučaju, dečki su ga s veseljem slušali i razgovarali o mnogim temama, dok je sam Ruža bio neskriveno ponosan da je jedan od onih navijača koje ćemo sigurno upisati među najzanimljivije uspomene za budućnost.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari