POTPISAO, PA ODMAH TRENIRAO: Mario Gavranović potpisao za Rijeku

Mario Gavranović novi je igrač Rijeke. Mario je u ponedjeljak kasno navečer stigao u Dubai i nakon što je u utorak obavio liječnički pregled u večernjim satima potpisao je ugovor na na dvije i pol godine. Nakon potpisa odmah se zaputio na prvi trening.

– Sretan sam što sam potpisao za Rijeku i radujem se novom izazovu, izjavio je Mario Gavranović koji je u bogatoj karijeri igrao za Schalke u čijem je dresu postigao gol u Ligi prvaka protiv Valencije.

Ujedno, bio je dio reprezentacije Švicarske koja je otputovala na Svjetsko prvenstvo u Brazil, ali ga je ozljeda spriječila da nastupi. Hrvatska publika zapamtila ga je kada je u gostovanju Švicarske na Poljudu postigao dva gola u pobjedi 4:2.

– Vjerujem da ću svojim igrama pomoći Rijeci da ostvaruje što bolje rezultate. Ja sam spreman dati svoj maksimum na terenu i veselim se nadolazećim utakmicama – zaključio je Mario Gavranović. (hnk rijeka)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari