DRUGO MJESTO U 3. HNL ZAPAD

Video | Povijesni uspjeh NK Grobničan: Izborio kvalifikacije za plasman u viši rang natjecanja!

Grobničan je 2:1 pobjedom nad labinskim Rudarom u posljednjem kolu 3. HNL Zapad osvojio drugo mjesto u ligi

Nakon utakmice proslavljen je veliki, povijesni klupski uspjeh!

Sada mu slijedi finale županijskog kupa s Orijentom 1919 i kvalifikacije za plasman u viši rang.

Golove i slavlje Grobničana pogledajte u video prilogu!

U prvom poluvremenu, vrlo malo prigoda, jedna sporna situacija i promrzli odlazak na odmor bez golova. U 22-oj domaći traže 11-erac nakon starta na Pilčiću, ali suda Ivan Marinčević trenutačno i žestoko odmahuje rukama … A u 45-oj Pilčić prijeti iz okreta no lopta ide zamalo pored lijeve vratince Tonyja Macana.

Između ta dva momenta dogodilo se šokatno gostujuće vodstvo, u 26-oj minuti. Ubačaj s desne strane, lopta jako dugo putuje na drugu vratnicu, Grobničani nisu u bloku pa Ivan Macan glavom zabija za Grobničan-Rudar… 0-1.

Nastavak se otvara promjenama u domaćem sastavu i njihovim žustrijim napadima na gol Rudara koji su plodom urodili u 62. minuti. Mateo Tešić ušao je s klupe pa zabio za izjednačenje koje je dalo veliki dodatni forte Crvenima.

Dugi napad domaćih, gužva u kaznenom prostoru Zelenih, a na pravom mjestu je, naravno, najbolji strijelac u povijesti Grobničana i to je 2-1 za veliko, silno slavlje grobničkog sastava po svršetku susreta… Na travnjaku pa onda u svlačionici.

Crveni će u kvalifikacije za viši rang, a prije toga ih (u utorak u 17 i 30 na njihovom stadionu na Mavrincima) čeka repriza iz svibnja prošle godine: finale županijskog kupa, Grobničan – Orijent, donosi Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja