POVRATAK NA KANTRIDU: Uskoro počinje prodaja ulaznica, evo svih detalja!

Stadion Kantrida (Foto: Riportal)

Traženi komadić papira kreće u prodaju 18. rujna

Brojni navijači Rijeke koji s nestrpljenjem čekaju početak prodaje ulaznica za novi spektakl pod stijenama Kantride napokon mogu odahnuti: 18. rujna u prodaju kreću ulaznice koje su prošle godine bile vrlo traženi komadić papira! Rijeka ne pamti da je ijedna sportska manifestacija izazvala takav interes, a tome najbolje svjedoči činjenica da je prošle godine u prva 24 sata prodano nekoliko tisuća ulaznica!

I ove će se jeseni HNK Rijeka barem na 90 minuta vratiti na kultni stadion Kantrida gdje će odigrati utakmicu protiv HŠK Zrinjski iz Mostara.

Bit će to povratak na mjesto koje se opravdano smatra jednim od najatraktivnijih nogometnih zdanja na svijetu, čime se navijači posebno diče. Svi oni koji su 12. listopada rezervirali za dolazak na utakmicu, moći će uživati u jedinstvenom ambijentu stadiona koji je dugo godina bio jedan od simbola kluba s Kvarnera.

„Povratak na Kantridu“ organiziraju KN Armada Rijeka i riječka event agencija Inspiro Lab, a posjetitelji će se moći na jednu večer vratiti u kultne dane velikih utakmica koje su ovaj stadion obilježile kroz čitavo jedno stoljeće. Pjesme, navijanje, koreografija i mnogi drugi sadržaji očekuju sve gledatelje željne vrhunske atmosfere podno stijena Kantride.

S obzirom na prošlogodišnju posjećenost i rekordno rasprodana mjesta na stadionu, za vjerovati je da će uskoro zavladati nova grozničava potraga za ulaznicama i da će tribine ponovno biti ispunjene razdraganim navijačima Rijeke iz svih krajeva grada, županije, a i šire.

Cijena ulaznice za sektor D iznosi 30 kn, za sektore F, E i E 1 (obiteljska tribina koja uključuje ulaznicu za dijete u pratnji roditelja) 40 kn, centralne tribine B i C 60 kn te centralna tribina A 90 kn. Ulaznice će u pretprodaji biti moguće kupiti putem sustava mojekarte.hr te u Dallas Music shopu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari