U subotu Orijent 1919-Šibenik: Najteža utakmica, navijači moraju “pogurati” Crvene!

Nogometaši krimejskog drugoligaša Orijenta 1919 u subotu od 16,30 sati na Krimeji dočekuju lidera prvenstva Šibenik.

Šibenčani stižu sa maksimalnim učinkom iz prva tri kola što je potvrda njihovih težnji za plasmanom u viši rang.

– Najave su dobre, interes je velik i očekujemo dobru atmosferu, rekao je dopredsjednik Orijenta 1919 Marinko Koljanin dodavši kako su za pretplatnike pripremili komade starih klupa koje su na Krimeji služile gledateljima od prvog dana kada je stadion otvoren. Svaki pretplatnik će dobiti komad stogodišnje klupe na dar.

Derbi Orijenta 1919 i Šibenika bit će i susret dvaju bivših suigrača iz Rijeke 2005. Krunoslava Rendulića i Fausta Budicina.

– Riječ je o ekipi sa naglašenim ambicijama za Prvu ligu, a imaju i pokriće jer su posljednje tri, četiri sezone uvijek blizu. Sa tri pobjede u prva tri kola potvrdili su ambicije i za ovu sezonu. Mi trebamo respektirati protivnika, ali ne trebamo se bojati nikoga. Moramo misliti na sebe i na svoju igru. Skautirali smo ih, radili smo dosta, pričali i sada je došlo vrijeme da prestanemo pričati i počnemo osvajati više bodova jer to je ono za što smo ovdje. Nadam se velikom doprinosu publike i idemo po ono što nas zanima, a to su bodovi, odlučno je poručio trener Orijenta 1919 Fausto Budicin.

Više u VIDEOPRILOGU:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari