SRETNO!

Poznati Riječanin novi trener Orijenta 1919!

Foto: Riportal

Nakon što je Fausto Budicin pomalo neočekivano “odjednom” završio na klupi Istre 1961, na Krimeji su morali naći novog trenera

I našli su ga vrlo brzo, praktički “u susjedstvu”! Damir Milinović preuzeo je seniorsku momčad crvenih s Krimeje koji su se tek pred koji tjedan borili za ulazak u HT Prvu ligu, pa je pred Milinovićem sigurno zahjtevan zadatak da isprati rezultate momčadi i kluba koji je u proteklih nekoliko godina napravio snažan iskorak u organizaciji kluba i u izvedbama na terenu.

Damir Milinović poznato je riječko, i ne samo riječko nogometno ime. Bivši istaknuti prvotimac i kapetan HNK Rijeke bio je jedan od stožernih igrača generacije Bijelih koja se primaknula na korak do naslova prvaka Hrvatske, no pod poznatim okolnostima ostalo je na tom “koraku do”.

Foto: Sportcom

“Bivši igrač, nogometni reprezentativac i trener kojeg ne treba previše predstavljati, na klupu crveno-bijelih sjeda na početku iznimno izazovne sezone. Sezona koja se odigrava u jeku svjetske pandemije, ali i sezone nakon prošlosezonskog rezultata koji je na i oko Krimeje rasplamsao prvoligaški žar.”, predstavili su Damira Milinovića na službenoj Facebook stranici Orijenta 1919.

VIDEO DANA: