POZNATO LICE U RIJECI: Anas Sharbini: „Kod kuće je najljepše!“

Anas je kao i uvijek škrt na riječima, no stekli smo dojam kao da je jedva dočekao vratiti se u Rijeku i da mu nikako ne bi bilo mrsko ponovno ovdje i zaigrati

Samo, postavlja se pitanje – gdje. Svi se sjećamo u kakvoj je atmosferi mlađi brat Sharbini zimus napustio Rujevicu, i kako su teške riječi pale između trenera Keka i bivšeg kapetana Rijeke koji je u međuvremenu izgubio i čvrstu sponu s navijačima, ionako oslabljenju nakon Sharbinijeve splitske epizode.

Sharbini je do ljeta na posudbi u turskom Osmanlisporu, no ni tamo se nije naigrao nogometa. Ipak, moramo primijetiti da Anas fizički izgleda jako dobro, tvrdi da dobro trenira i živi sportski, a po onome što smo vidjeli uživo, čini se da je tome doista tako.

Ipak, u trenucima kada se sumira ovogodišnja sezona koju će neki protumačiti solidnom (ponovno osvojeno drugo mjesto, izborena Europa) a drugi katastrofalnom (propuštena možda najbolja prilika da se Dinamu otme titula, ispadanje iz EL u ranoj fazi natjecanja) i kada se tek slaže igračka križaljka za novu te je izgledan odlazak više donedavnih prvotimaca iz Rijeke, mnogi bi pozdravili priliku da Rijeka i Anas Sharbini ponovno pronađu zajednički jezik.

No za odgovor na to pitanje i konačnu potvrdu sljedeće Anasove destinacije ipak ćemo morati pričekati još neko vrijeme.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari