SPREMNO U NOVU SEZONU

Predstavljen novi trener RK Zamet: “Igor Marijanović je dijete Zameta”

Zamet s pripremama počinje 2. kolovoza, dok prvenstvo počinje 11. rujna

Na današnjoj konferenciji za medije predstavljen je novi trener Zamećana – Igor Marijanović. Na konferenciji su sudjelovali Vedran Devčić – predsjednik RK Zamet, Vedran Babić – direktor RK Zamet i novi trener – Igor Marijanović.

„Iza nas je sezona koju je obilježila pauza u natjecanju zbog djelovanja epidemije, ali nažalost i brojne ozljede naših igrača. U svakom slučaju, jedna specifična sezona je iza nas, sezona krajem koje je HRS donio Odluku o novom ustroju natjecanja i u kojoj, između ostalog, stoji kako nema ispadanja iz Premijer lige. Želim se zahvaliti našem dosadašnjem treneru Valteru Matoševiću na svemu što je učinio u ove dvije godine za naš klub. U novu sezonu ulazimo s novim trenerom i želimo mu sretan povratak u Zamet.” izjavio je Vedran Babić – direktor RK Zamet.

Vedran Devčić – predsjednik RK Zamet pozdravio je novog trenera ovim riječima: „Igor Marijanović je dijete Zameta u svakom smislu, 7 godina je bio trener u mlađim uzrastima Zameta, a nakon toga je bio trener i u prvoj ekipi. Posljednjih nekoliko godina prvu ekipu čine mahom igrači 2000. godište koje je on i stvorio i s kojima je postigao zapažene rezultate na nacionalnom nivou, bio je kadetski prvak Hrvatske i mlađekadetski prvak Hrvatske. To su odlični temelji za mladog trenera. Mislim da je bila potrebna promjena trenera, svježa krv, trener koji od mlade ekipe mora stvarati rezultat. I zato mislim da je došlo vrijeme da se Igoru Marjanoviću ponovo pruži prilika”.

„Lijepo je vratiti se doma, poznajem ekipu jer sam većinu njih već imao prilike trenirati pa vjerujem da neće biti nepoznanica. Svjesni smo da će sezona biti teška i da nas čeka puno rada, ali mislim da smo spremni na to. Ekipa je karakterna, ima niz dobrih pojedinaca i postoji jako dobra kemija među njima i zbog toga smatram da uz povjerenje i puno rada možemo mnogo postići i potrudit ćemo se pokazati koliko vrijedimo u sezoni koja je pred nama. Pripreme ćemo odraditi u Rijeci uz jedan već dogovoreni turnir u Sloveniji.“ zaključio je novi trener Zameta – Igor Marijanović.

Zamet s pripremama počinje 2. kolovoza, dok prvenstvo počinje 11. rujna. U novoj sezoni u najvišem rangu natjecanja sudjeluje ukupno 16 ekipa, uključujući i PPD Zagreb i Nexe, podijeljenih u 2 skupine po 8 ekipa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari