DOBRE VIJESTI S KANTRIDE

Primorje EB produžilo ugovore s cijelom prošlogodišnjom ekipom

Vaterpolo klub Primorje Erste Bank može s ponosom objaviti da je izvršeno kolektivno potpisivanje produženja ugovora s igračima koji su činili osnovu igre sezone 2022. / 2023.

Uz prethodno najavljeno pojačanje i dvogodišnji ugovor darovitog centra Lovre Paparića, svoj potpis su stavili Mauro Ivan Čubranić, Niko Čubranić, Karlo Babić, Luka Babić, Fabio Crippa, Jaša Kadivec, Luka Tomić i Kas Te Riele.

Predsjednik kluba Samir Barać je naglasio da je potpisivanje ovih ugovora definitivno najveće pojačanje za klub.

“Ostanak mladića koji su potekli iz naše škole vaterpola i onih nešto iskusnijih i stranih igrača koji su zajedno došli do uspjeha prethodne sezone predstavlja zadovoljstvo koje pruža i motiv svim trenerima te Upravi kluba da nastoje učiniti što bolje uvjete za rad. “, rekao je ovom prigodom Samir Barać.

Također je istaknuo da je normalno da je to i motiv mladim igračima koji se trebaju nametnuti u budućnosti za igranje u seniorskoj momčadi.

“Veliki je ovo ulog za budućnost kluba jer je igranje jedini način da se ovi dečki dokažu i prihvate nove izazove.”, dodao je Barać.

Trener Igor Hinić referirao se na prošlu sezonu te zaključio da je iznimno zadovoljan sezonom i radom igrača kroz sezonu. Oni su odradili odličan posao. Hinić je zaključio da ekipa ulazi u novu sezonu s novim ciljevima i jedinim motivom – raditi, raditi, raditi.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su osim igrača predsjednik Samir Barać, prvi trener VK „Primorja EB“ Igor Hinić te dopredsjednik Damir Glavan i budući sportski direktor Petar Muslim.

Zajednički su istaknuli da je izrazito zadovoljstvo kluba nastaviti priču s ekipom koja je, podsjetimo, prošle sezone ostvarila uspjehe – 3. mjesto u Prvenstvu Hrvatske te povratak u Premier regionalnu ligu a podršku su im pružili i trenutni te budući članovi Izvršnog odbora Kluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari