PRINOVE U BIJELOM DRESU: Bernardo Matić i Nikola Totić potpisali za Rijeku

Bernardo Matić i Nikola Totić novi su igrači Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka

Matić je potpisao na godinu i pol dana s mogućnošću produljenja ugovora na dvije godine. Totić je potpisao do kraja sezone uz mogućnost produljenja na dvije godine.

– Drago mi je što sam potpisao ugovor s Rijekom koji je veliki klub i idealna prilika da napredujem u karijeri. Pozcija Rijeke na ljestvici i sve što je napravljeno te izgrađeno u proteklim godinama više nego dovoljno govori o kvaliteti kluba. Uživao sam raditi s ekipom u ovom periodu, sjajno je raditi s trenerom Matjažom Kekom i sjajnim suigračima uz koje mogu samo napredovati, rekao je Bernardo Matić.

Nikola Totić u Rijeku je stigao iz redova Krka.

– Ovo je za mene sjajna prilika i dat ću sve od sebe da je iskoristim. Kao što sam već rekao kada sam stigao na pripreme nisam mogao ni sanjati da će me Rijeka pozvati. Sam poziv je bio velika čast, a sada ću napraviti sve da iskoristim priliku koja mi se pruža u Rijeci, ustvrdio je Nikola Totić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari