PRIOPĆENJE HNK RIJEKE UOČI DERBIJA Na utakmici s Dinamom policija poduzima pojačane sigurnosne mjere

Do ovog trenutka u prodaji je ostao još samo manji broj (oko 200) ulaznica za sjevernu tribinu pa je za pretpostaviti da neće biti prodaje ulaznica na dan utakmice

S obzirom na izrazito velik interes navijača HNK Rijeka za utakmicu 5. kola Hrvatski telekom Prve lige između HNK Rijeka i GNK Dinamo iz HNK Rijeke obavještavaju sve navijače o sljedećem:

„Utakmica je od strane MUP-a proglašena utakmicom visokog sigurnosnog rizika i sukladno tome poduzimat će se pojačane sigurnosne mjere za vrijeme dolaska, tijekom boravka i za vrijeme odlaska navijača. Zbog prethodno navedenog neće biti točenja alkoholnih pića u zoni stadiona.

Do ovog trenutka u prodaji je ostao još samo manji broj (oko 200) ulaznica za sjevernu tribinu pa je za pretpostaviti da neće biti prodaje ulaznica na dan utakmice.

GNK „Dinamo“ je preuzeo 412 ulaznica za svoje navijače i iste će prodavati u Zagrebu, dok na dan utakmice na stadionu HNK „Rijeka“ neće biti moguće kupiti ulaznicu za gostujuću tribinu.

Ulazi na stadion otvaraju se u 17:30 sati, a s obzirom da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta molimo sve naše navijače da što ranije krenu prema stadionu da bi se izbjegle gužve na ulazima.

Napominjemo da svaki posjetitelj (uključujući i djecu do 14 godina) mora posjedovati valjanu ulaznicu ili propusnicu i ovim putem još jednom molimo sve posjetitelje s djecom da zbog sigurnosnih razloga te izbjegavanja mogućih ozljeda Vas i Vaše djece ne prolazite zajedno s djetetom kroz ulazne barijere (tzv. brojače ulaznica ili češljeve).

Pozivamo sve naše navijače na fer i korektno navijanje te podsjećamo na zakonske odredbe iz članka 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima prije, za vrijeme i nakon utakmice, a koja se odnose na prekomjernu alkoholiziranost (preko 0,5 g/kg), zabranu posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta i neovlašteni ulazak u natjecateljski prostor i dr.

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne – tzv. hukanja, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove) i bacanja bilo kakvih predmeta u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle rigorozne sankcije (novčane kazne i zatvaranje tribine) za naš klub, a ujedno i za sve naše navijače.

Veliko hvala svim našim vjernim navijačima odnosno našem dvanaestom om igraču na izuzetnoj podršci i vrhunskoj atmosferi koju stvarate na utakmicama našeg najdražeg kluba sa željom da i ovaj put vodite naš najdraži klub do nove pobjede.”, stoji u priopćenju iz HNK Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari