PRIOPĆENJE HNK RIJEKE UOČI UTAKMICE SEZONE: Zabljesnimo svi zajedno na međunarodnoj sceni!

Nogometaši Rijeke u srijedu na rasprodanom Stadionu HNK Rijeka (20.45 sati) dočekuju FC Salzburg u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka

S obzirom da je stadion rasprodan, a i dalje vlada izrazito velik interes navijača za utakmicu, iz HNK Rijeke obavještavaju sve navijače o sljedećem:

„Ulazi na stadion se otvaraju u 19:15 sati, a s obzirom da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta molimo sve naše navijače da što ranije krenu prema stadionu kako bi se izbjegle gužve na ulazima.

Sve ulaznice za naše navijače su rasprodane pa samim time neće biti niti prodaje na dan utakmice.

FC „Red Bull Salzburg“ je preuzeo 400 ulaznica za svoje navijače i iste će prodavati u Salzburgu, dok će prodaja ulaznica za gostujuće navijače na dan utakmice biti moguća ukoliko se ranije ne prodaju sve ulaznice.

Kao i uvijek do sada kada su u pitanju međunarodne utakmice u sustavu UEFA-e na stadionu neće biti točenja alkoholnih pića.

Posebno molimo sve naše navijače da se tijekom utakmice ne zadržavaju na stepenicama i prolazima tribina jer upravo zbog neprohodnosti stepenica naš klub je kažnjen na svakoj domaćoj međunarodnoj utakmici vrlo visokim novčanim kaznama u rasponu od 60 tisuća kuna u prošloj sezoni do na posljednjoj utakmici protiv FC „The New Saints“ i sa 90 tisuća kuna.

Od strane UEFA-e klub je posebno upozoren da se u slučaju ponavljanja istog u daljnjem tijeku natjecanja mogu očekivati puno rigoroznije kazne.

Također apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže od uporabe pirotehničkih sredstava, od svih oblika govora mržnje (na temelju rasne – tzv. „hukanja“, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove) i bacanja bilo kakvih predmeta (čaša) u natjecateljski prostor kako bi se izbjegle vrlo rigorozne sankcije (novčane kazne i zatvaranje tribine ili cijelog stadiona) za naš klub, a ujedno i za sve naše navijače.

Napominjemo da svaki posjetitelj mora posjedovati valjanu ulaznicu ili propusnicu i ovim putem još jednom molimo sve posjetitelje s djecom da zbog sigurnosnih razloga te izbjegavanja mogućih ozljeda Vas i Vaše djece ne prolazite zajedno s djetetom kroz ulazne barijere (tzv. brojače ulaznica ili češljeve).

Ovim putem se posebno želimo zahvaliti svim našim vjernim navijačima na izuzetnoj podršci koju pružate klubu na svim utakmicama jer Vi ste neizostavni dio svake pobjede i uspjeha našeg kluba.

Zabljesnimo svi zajedno na međunarodnoj sceni jer Rijeka je najbolje od svega…“, stoji u priopćenju HNK Rijeke.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views