TEŠKO ZA PROŽIVJETI

Galerija | Propalo poslijepodne: Pogledajte fotografije razočaranih riječkih navijača koji su Vatrene gledali na Gatu Karoline Riječke

Nogometaši Hrvatske razočarali su igrom i rezultatom u prvom susretu Skupine B na Europskom prvenstvu u njemačkoj

Vatreni su izgubili s glatkih 0:3, a euforija koja je prije početka prvenstva vladala među navijačima Hrvatske naglo je splasnula.

Rijeka je i ovoga puta bila među gradovima u kojima je organizirano javno zajedničko gledanje utakmica hrvatske reprezentacije na EURU u Njemačkoj, susret Hrvatska – Španjolska gledao se na Titovom trgu i na Gatu Karoline Riječke, no prvenstvo za Vatrene nije dobro počelo.

Visok poraz Hrvatske nije nikako dobro ‘sjeo’ ni Riječanima ni njihovim gostima koji su se okupili ispred velikog video ekrana na Gatu Karoline Riječke. Kako su Riječanke i Riječani na Gatu proživljavali kalvariju Vatrenih na olimpijskom stadionu u Berlinu pogledajte u našoj galeriji fotografija koju potpisuje Goran Kovačić/Pixsell.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari