RAKITIĆ I STRINIĆ NAJAVILI ŠPANJOLSKU: ‘Pokazali smo da možemo, o bakljadi ne razmišljamo’

“Naše je da budemo pravi na travnjaku, ostalo ne možemo promijeniti. Idemo svojim putem, znamo kakva je situacija. Imamo veliku utakmicu, idemo se maksimalno pripremiti”, rekao je Rakitić

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u utorak očekuje susret trećeg kola skupine Europskog prvenstva protiv Španjolske, a na službenoj presici reprezentacije u nedjelju su se pojavili igrači Ivan Rakitić i Ivan Strinić.

“Čuo sam se sa suigračima koji igraju u Španjolskoj, radi se o možda najboljoj reprezentaciji svijeta. Svi znamo kakvu kvalitetu imaju, ali i mi smo u ove dvije utakmice pokazali da možemo biti pravi. Tako moramo nastaviti i uvjeren sam da će sve biti u redu. Odlično se osjećam, svi smo radili na tome da budemo pravi u ovim utakmicama, naravno da ima umora, ali naš tim nas odlično rekuperira. Kada branimo hrvatski dres, umor nije ni bitan”, rekao je Rakitić.

Zbivanja na tribinama igrači su ostavili iza sebe.

“Naše je da budemo pravi na travnjaku, ostalo ne možemo promijeniti. Idemo svojim putem, znamo kakva je situacija. Imamo veliku utakmicu, idemo se maksimalno pripremiti, zajedno je možemo izgurati.”

Rakitić dijeli svlačionicu s nekim članovima španjolske reprezentacije, u čijoj ligi igra već dugi niz godina.

“Iniestina je igra nogometna čarolija. Stvarno uživam u ove dvije sezone uz njega, puno sam toga naučio. Nadam se da se ispucao u ove dvije utakmice i da će se odmoriti za drugi krug jer su oni već prošli. Njemu i drugim suigračima iz Barcelone želim sve najbolje i svu sreću ovog svijeta, ali neka se odmore. Dosta su radili u ove dvije utakmice. O Iniesti mogu samo reći da svi uživamo kad ga gledamo, nadam se da će i on malo odmoriti. U utakmicu ulazimo bez straha, idemo svojim putem, bez ikakvog stresa, pokazali smo da se možemo nametnuti i idemo to dokazati”, zaključio je Raketa.

Nakon njega na pitanja je odgovarao Strinić, koji je izrazio zadovoljstvo jer je dokazao svim skepticima da je pravo rješenje za lijevog beka.

“Zadovoljan sam svojom igrom, drago mi je što sam demantirao sve napise i špekulacije” kazao je Ivan, a zatim prokomentirao navijačke izgrede:

“Ništa se nije promijenilo, super je atmosfera u reprezentaciji. Čekamo Španjolce i moramo odigrati što bolje. Ne bismo trebali razmišljati o bakljadi jer neće biti dobro, samo ćemo se koncentrirati na utakmicu.”
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari