„VATRENI” U BORDEAUXU: Umjesto Modrića i Mandžukića, večeras Pjaca i Kalinić

Ostatak momčadi je normalno trenirao, no moglo bi se dogodit još pokoja promjena u sastavu. Čačić je poručio kako ćemo protiv Španjolske vidjeti “Hrvatsku koja dolazi” pa bi možda od prve minute mogao zaigrati i Ante Ćorić

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je trening u Bordeauxu, ali ne na stadionu Matmut Atlantique gdje će u utorak igrati protiv Španjolske, već na bivšem stadionu francuskog prvoligaša Bordeauxa Chaban-Delmasu.

Kako bi se sačuvao već dosta uništen travnjak na stadionu Matmut Atlantique, “vatreni”, ali i “furija” morali su trenirati na drugom stadionu.

Luka Modić nije vježbao, dok Mario Mandžukić nije niti došao na trening što znači da njih dvojica neće nastupiti protiv aktualnih europskih prvaka. Umjesto njih u momčad će uskočiti Marko Pjaca i Nikola Kalinić.

Ostatak momčadi je normalno trenirao, no moglo bi se dogodit još pokoja promjena u sastavu. Pitanje je hoće li izbornik Čačić poštedjeti Vedrana Ćorluku kojem je već dva puta pucala rana na glavi, a mogao bi odmoriti i Ivana Strinića kojem prijeti parni žuti karton. Priliku bi mogli dobiti Šime Vrsaljko i Gordon Schildenfeld.

Na novinarskoj konferenciji uoči treninga izbornik Čačić je poručio kako ćemo protiv Španjolske vidjeti “Hrvatsku koja dolazi” pa bi možda od prve minute zaaigrati i Ante Ćorića koji je na posljednjem treningu vježbao s prvotimcima.

Utakmica između hrvatke i španjolske reprezentacije počinje u utorak u 21 sati, a u isto vrijeme u Lensu će snage odmjerit Češka i Turska.

Uoči zadnjeg kola vodi Španjolska sa šest bodova, Hrvatska ima četiri, a Češka jedan bod. Na začelju je Turska bez boda.
Marijana Markelić/Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari