RIJEČANI 'BAVALILI' NA DERBI SEZONE!

Riječani pohrlili na Rujevicu po ulaznice za nedjeljni derbi Dinamo – Rijeka!

Foto: Riportal

Na raspolaganju gostujućim navijačima je 2000 ulaznica, no postoje naznake da će se u slučaju povećanog interesa – a do toga će sigurno doći – navijačima Rijeke osigurati i dodatan kontingent ulaznica

Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Dinama (Stadion Maksimir, 15 sati) u utakmici 24. kola SuperSport HNL-a

Prodaja ulaznica za navijače Rijeke počela je danas u 16 sati a trajat će, ukoliko uopće preostane ulaznica, i u četvrtak i petak (22. i 23. veljače) od 16 do 20 sati te subotu (24. veljače) od 9 do 15 sati na zapadnim blagajnama na glavnom ulazu u trening kamp HNK Rijeka.

Cijena ulaznice je 5 eura.

Na raspolaganju gostujućim navijačima je 2000 ulaznica, no postoje naznake da će se u slučaju povećanog interesa – a do toga će sigurno doći – navijačima Rijeke osigurati i dodatan kontingent ulaznica.

Prodaja ulaznica na dan utakmice na stadionu Maksimir u Zagrebu neće biti.

S obzirom da su ulaznice personalizirane svi naši navijači koji idu na utakmicu moraju prilikom ulaska na stadion Maksimir posjedovati osobni dokument s fotografijom (osobna, putovnica, vozačka dozvola).

Karte se mogu kupiti isključivo na blagajni na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka, online prodaja nije dostupna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari