RIJEČANI PREPLIVALI SVE! Plivačicama i plivačima Primorja 23 naslova prvaka; mlađe juniorke oborile rekord Hrvatske

Plivačice i plivači „Primorja – CO“ uspješno su okončali nastup na Prvenstvu Hrvatske za dobne skupine što se od subote do utorka odvijalo u Zagrebu

Klupsku riznicu obogatili su s 46 novih odličja od čega je čak polovica zlatnog sjaja, 14 srebrnog i 9 brončanog.

Najuspješniji pojedinci kluba bili su Ana Herceg koja je osvojila 11 zlatnih i 4 srebrne medalje, Antonio Rajković sa 4 zlatne, 1 srebrnom i 1 brončanom, Marin Ercegović sa 3 zlatne i 1 srebrnom, Noa Kovačić sa 2 zlatne, 3 srebrne i 2 brončane, te Eva Stanković sa 1 zlatnom, 2 srebrne i 2 brončane medalje.

Štafetno zlato dohvatila je mlađe juniorska mješovita štafeta mix za koju su plivali Anja Juričić, Antonio Rajković, Anja Mikić i Noa Kovačić dok su mlađe juniorke Anja Juričić, Eva Stanković, Anja Mikić i Ana Herceg u štafeti 4 x 200 slobodno osvojeno zlato garnirale i novim rekordom Hrvatske.

Viceprvaci Hrvatske u štafetnim utrkama postali su juniori Kristina Vuković, Antonio Rajković, Ema Krajinović i Marin Ercegović te ponovno mlađe juniorke Ana Herceg, Anja Juričić, Anja Mikić, Tina Čudina i Eva Stanković.

Brončane štafetne medalje osvojili su juniori Marin Ercegović, David Haring, Diego Ivanović, Noa Kovačić kao i juniorke Anja Juričić, Sara Knežević, Ema Krajinović, Kristina Vuković, Tina Čudina i Ana Herceg . Kao treći do cilja doplivali su i mlađi juniori Leon Matijević, Leonard Martinis, Antonio Karlić i Tin Mirjanić.

Nove rekorderke: Herceg, Mikić, Stanković, Juričić

Novi je ovo uspjeh plivačica i plivača Primorja CO te dokaz kvalitetnog i stručnog rada.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views