KONFERENCIJSKA LIGA

Rijeci najteži ždrijeb u KL: Ukoliko prođu Torshavn, u play-offu bijeli protiv francuskog Lillea

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Održan je ždrijeb play-offa Konferencijske lige u kojem su se našla tri hrvatska kluba – Rijeka, Hajduk i Osijek

Rijeka je favorit protiv Torshavna s Farskih otoka pa su navijači Rijeke s velikim zanimanjem iščekivali što će pokazati današnji ždrijeb play-offa Konferencijske lige.

Ispalo je teško da teže ne može: ukoliko prođu Torshavn, bijeli će u play-offu igrati protiv francuskog Lillea. Ipak, ova i ovakva Rijeka ne treba se nikoga bojati!

Lille u svojim vitrinama ima četiri trofeja prvaka Francuske – posljednju titulu uzeli su u sezoni 2022-21, kao i šest naslova pobjednika francuskog kup-natjecanja.

Lille svoje domaće utakmice od 2012. godine igra na velebnom Stadionu Pierre-Mauroy kapaciteta 50 tisuća gledatelja koji ima, između ostalih pogodnosti, pomičan krov! Stadion Pierre-Mauroy
je po kapacitetu četvrti najveći nogometni stadion u Francuskoj.

Foto: Wikipedia

Podsjetimo, Hajduk će u trećem pretkolu igrati protiv grčkog PAOK-a a Osijek protiv turskog Adanaspora. Splitski klub je izvukao Rosenborg/Hearts, a Osijek poraženog iz duela Olympiacosa i Genka.

Prve utakmice trećeg pretkola se igraju 10. kolovoza, a uzvrati tjedan dana kasnije. Play-off se igra 24. i 31. kolovoza.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari