RIJEČKI VRATAR UOČI POLUFINALA Stevanović: „Španjolci su izuzetno jaki, ali ih dobro poznajemo!“

Vratar hrvatske rukometne reprezentacije uoči polufinalnog okršaja sa Španjolskom tvrdi da je upravo ta reprezentacija najjača od ostale tri u polufinalu, no da imamo dobre šanse za pobjedu jer poznajemo njihovu igru

Vratar hrvatske rukometne reprezentacije i junak nevjerojatne utakmice s Poljskom Ivan Stevanović je kao ključ za pobjedu protiv neugodnih Španjolaca prepoznao čvrstu obranu jer je siguran da je napad već dovoljno dobar.

Ukazao je na španjolske vratare Sterbika i Vargasa koji su kroz cijelo Europsko prvenstvo u samom vrhu po broju obrana, dodavši da se nada da će i on i Mirko danas biti na nivou.

Priznao je i da su naši današnji protivnici najjača reprezentacija u polufinalu.

“Sigurno da je Španjolska možda po imenima i po nekakvom rejtingu reprezentacije najbolja od ove tri ostale reprezentacije koje se nalaze s nama u polufinalu. Tako da je sigurno velika prilika”, kaže Stevanović i dodaje kako nitko od ne bi bio sretniji od njih kada bi uzeli medalju.

Naš vratar se nada i snažnoj podršci s tribina.

“Sigurno da je lijepo čuti da dolaze hrvatski navijači… Vidjet ćemo kako će dvorana biti popunjena pošto su, naravno, Poljaci sad promijenili grad. Vidjet ćemo, ja se nadam da će biti dosta ljudi”, kaže Stevanović.

Kauboje je u Krakow došao podržati i bivši kapetan rukometne reprezentacije Igor Vori. Iako je oduševljen igrom reprezentacije protiv Poljske te smatra da se to događa jednom u životu, tvrdi da bi se to danas trebalo ostaviti sa strane jer se radi o drugačijem protivniku. Vori odlučujućim faktorom u utakmici vidi vratare te je i on upozorio na Sterbika i Vargasa koji “brane fenomenalno cijeli turnir”.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari