BORBA ZA FINALE: Od 21 sat ne propustite veliki okršaj Hrvatske i Španjolske!

Španjolska je dosad igrala sve neizvjesne utakmice, a Hrvatska je ili gubila, ili sve rješavala u ranim fazama. Zato bi ovo mogao biti neizvjestan okršaj te bi, za razliku od prethodnih utakmica, tu mogla presuditi napadačka igra, a manje obrane i golmani

U današnjoj utakmici polufinala Europskog prvenstva u rukometu susreću se Hrvatska i Španjolska u 21 sat. Ovo su dvije reprezentacije koje su stalno u završnicama, ali ni jednima ni drugima do sada nije uspjelo postati europskim prvacima.

Španjolci su u dosadašnjem tijeku prvenstva uglavnom pobjeđivali, no nisu briljirali ni u jednoj utakmici. Imaju jedan remi i poraz. Kauboji na tren zablistaju pa podbace, a ovo što su napravili protiv Poljske u posljednjem kolu druge faze godinama će se prepričavati.

Španjolci su u Poljsku došli kao jedan od najvećih favorita, a u polufinale su ušli na mala vrata. Dosad su rutinski odradili posao te su u prvoj fazi ostvarili dvije pobjede, i to sa tri i dva gola razlike, uz remi protiv Slovenije koji ih nije puno koštao.

Od Danske su izgubili na početku druge faze, a nije im bilo lako ni protiv Mađarske te su opet slavili sa samo dva gola razlike. Sve su ponovili i u posljednjem kolu protiv Rusije te je to bilo dovoljno za prvo mjesto u grupi. Imaju sjajnog golmana Šterbika i dobru igru u obani, a protiv Hrvatske će morati zablistati u svojem najboljem izdanju ako žele u finale.

Španjolska je dosad igrala sve neizvjesne utakmice, a Hrvatska je ili gubila, ili sve rješavala u ranim fazama. Zato bi ovo mogao biti neizvjestan okršaj te bi, za razliku od prethodnih utakmica, tu mogla presuditi napadačka igra, a manje obrane i golmani.

Utakmicu između Španjolske i Hrvatske ne propustite od 21 sat na RTL Televiziji ili putem live streama na rukometnom specijalu portala Vijesti.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari