RIJEKA-DINAMO: Informacije o prodaji ulaznica za četvrtfinale Kupa Hrvatske 5. veljače

Foto: Riječanin/Mateo Levak

Za ogled Kupa i pretplatnici i članovi HNK Rijeka odnosno KN Armada (sjeverna tribina) imat će mogućnost kupiti ulaznicu po povoljnijoj cijeni, a djeca do 16 godina imaju 50 posto popusta.

Vlasnici kompleta ulaznica moći će kupiti svoje mjesto od ponedjeljka 27. siječnja do petka 31. siječnja. Nakon tog perioda sva se mjesta puštaju u slobodnu prodaju.

Pri kupnji potrebno je predočiti komplet ulaznica ili člansku iskaznicu HNK Rijeka odnosno KN Armada (sjeverna tribina) i osobni dokument. Jedna osoba može kupiti četiri ulaznice uz predočenje potrebnih dokumenata za osobe za koje kupuje ulaznice.

Prodaja ulaznica za ogled protiv Dinama počinje 27. siječnja i blagajne će raditi od ponedjeljka do petka od 15 do 19 sati, te subotom od 9 do 13 sati. U nedjelju blagajne neće raditi. Na dan utakmice zapadna blagajna radit će od 13, istočna blagajna od 15 sati.

U ponedjeljak 27. siječnja počet će ujedno prodaja putem weba, a sjevernu tribinu moći će kupiti samo vlasnici kompleta ulaznica, a prodaja pojedinačnih ulaznica vršit će se na zapadnoj blagajni.

Pretplatnici svoje mogu kupiti ovdje, ostali navijači svoje mjesto mogu osigurati ovdje. Prodaja počinje u ponedjeljak 27. siječnja u 12 sati.

Od ponedjeljka možete osigurati i svoju polusezonsku pretplatu, kako na blagajnama, tako i putem weba

Za sva pitanja obratite se na podrska@nk-rijeka.hr ili 051/563 640

Cijene ulaznica za ogled Rijeka – Dinamo pronađite u tablici

tablica99

Cijene polusezonskih pretplata za sezonu 2019./2020.

polusezona

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari