U KRANJSKOJ GORI

RIJEKA – DOMŽALE 0:1 Bijeli poraženi u trećoj pripremnoj utakmici

Nogometaši Rijeke poraženi su od Domžala 0:1 u trećoj pripremnoj utakmici, prvoj od četiri koje su na rasporedu u Kranjskoj Gori.

U zanimljivom ogledu obje strane su imale svoje prilike, Domžale su na kraju u završnici iskoristile jednu i stigle do pobjede.

Na slovenskoj “strani” u ovoj utakmici našala su se i neka poznata lica, trener Simon Rožman svojevremeno je na klupi Rijeke osvojio Kup Hrvatske i odveo bijele u skupine Europske lige.

Domžale je otvorilo utakmicu prilikom Kovačevića čiji je udarac lako ukrotio Zlomislić.

Na drugoj strani udarac je okušao Banda (14′), ali bez promjene rezultata.

Domžale su opet prijetile u 18. minuti, jedan opasan prizeman ubačaj Šturma klizećim startom izbacio je Smolčić.

Sjajnu priliku slovenski prvoligaš imao je priliku u 24. minuti. Jedna brza tranzicija rezultirala je čistom situacijom za Kovačevića, ali njegov udarac otišao je pored vratnice.

U 28. minuti jednu dugu loptu Repas je smirio za Kovačevića, ali Veiga ga je dovoljno omeo da udarac nije bio kvalitetan.

Rijeka je odličnu akciju odigrala u 36. minuti. Prince je izbacio Veigu koji je gurnuo za Ilinkovića. Uslijedio je precizan ubačaj i efektan pokušaj škarica Ivanovića koji je prošao u vratnicu.

U 43. minuti nova prilika za bijele, ali udarac Ivanovića s 18 metara završio je u bloku.

Rijeka je još angažiranije krenula u nastavak. Jankovićev (49′) udarac obranio je vratar Domžala, a u 51. minuti vratar Tratnik je sjajnom paradom zaustavio odličan udarac Lepinjice s distance.

Domžale su do gola mogli u 59. minuti, u sjajnoj situaciji Duranović je pucao, lopta je već prošla Zadra, a Bogojević je sjajnom reakcijom izbio loptu s gol crte.

Rijeka je uzvratila udarcem Libera (60′) koji je otišao uz vratnicu, dok je i novi udarac Jankovića (68′) otišao preko grede.

I onda su Domžale povele u 85. minuti. Jedna brza akcija slovenskog prvoligaša, Hasabengović je pobjegao obrani Rijeke i poentirao – 0:1.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari