1. HNL

Galerija | Rijeka izgubila bodove u ludoj utakmici s Lokomotivom

Bijeli su nakon dobrog ulaza u utakmicu ranoj fazi utakmice bili u zaostatku 2:0 no Karrica je u 34. minuti zabio gol nade. Svih 90 minuta gledali smo vrlo živu utakmicu prepunu napadačkih akcija i ‘mrtvih’ šansi za gol, no bijeli su previše puta zakazali u završnici dobrih akcija

LOKOMOTIVA – RIJEKA 3:1 (2:1)

ZAGREB – Stadion Kranjčevićeva. Utakmia 4 . kola SuperSport HNL. Sudac: Dario Bel (Osijek)

Strijelci: 1:0 Goričan (14), 2:0 Cokaj (19), 2:1 Karrica (34), 3:1 Vasilj (80)

LOKOMOTIVA: Santini – Cipetić, Mersinaj, Soldo, Milićević – Cokaj, Marić, Smakaj, Pivarić, Goričan – Kulenović

RIJEKA – Labrović – Jurišić, Pavlović, Krešić, Solano – Lepinjica, Hodža, Selahi, Karrica, Ampem – Vučkić

U jedinom nedjeljnom dvoboju 4. kola HNL-a Lokomotiva je kao domaćin na stadionu u Kranjčevićevoj ulici svladala Rijeku sa 3-1 (2-1).

U dinamičnoj utakmici punoj šansi za pogodak bijeli su ostali, nažalost, ostali prekratki u onom najvažnijem – zabijanu golova. A šansi je bilo itekako puno!

Iako je Rijeka imala inicijativu na samom startu, stvari su ubrzo krenule nizbrdo po goste.

Bijeli su u ranoj fazi utakmice bili u zaostatku 2:0 – zabili su za Lokose Goričan u 14. minuti i Cokaj u 19. minuti – no Karrica je u 34. minuti zabio gol nade.

Prvo poluvrijeme pružilo je vrlo otvorenu igru s obje strane uz pregršt prilika i tri pogotka. Rijeka je u 13. minuti imala veliku priliku za vodstvo, ai pokušaj Vučkića zaustavila je vratnica, a niti minutu potom Lokomotiva je povela. Kulenović je osvojio jedan zračni duel i poslao loptu u for za Goričana koji se sjurio u kazneni prostor i zatim iz blizine snažnim udarcem “probio” Labrovića.

Niti pet minuta potom bilo je 2-0. Asistent je opet bio Kulenović koji se iskrao na desno krilo i zatim idealno poslužio natrčalog Cokaja koji je sa 18 metara pogodio neobranjivo za vratara Rijeke.

Gosti su se vratili u igru izvanredno izvedenim slobodnim udarcem Karrice koji je sa 25 metara prebacio živi zid i pogodio pod samu gredu nemoćnog Santinija.

Mogla je Lokomotiva ipak na odmor s dva gola prednosti, opet je Kulenović bio u ulozi asistenta, on je u 39. minuti lucidno petom proigrao Cokaja, ali ovoga je puta veznjak domaćih pogodio vratnicu.

Drugo je poluvrijeme donijelo manje uzbuđenja, a gol koji joj je osigurao tri boda Lokomotiva je psotigla nakon pogreške gostiju. Jurišić je netočno dodao loptu duboko na svojoj polovici, nje se domogao Stojković i zatim povratnom loptom pronašao Vasilja koji je smireno postigao svoj prvi prvoligaški gol u karijeri.

Treća Lokomotiva sada ima šest bodova, kao i drugi Hajduk koji je odigrao dvije utakmice manje, dok je na vrhu Dinamo sa 10 bodova. Rijeka je, pak,na diobi šestog mjesta s Osijekom s četiri boda, koliko ima i osmi Varaždin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari