1. HNL

U nedjelju Lokomotiva-Rijeka (21); Dragan Tadić uoči: Favorit možeš biti jedino na papiru

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Lokomotive (Stadion u Kranjčevićevoj, 21 sat) u utakmici četvrtog kola SuperSport HNL

U prva tri kola Lokomotiva je upisala pobjedu (Osijek) i dva poraza (Dinamo, Šibenik), pokazavši u ogledima protiv Dinama i Osijeka kvalitetu i odličan nogomet.

– Očekujemo zahtjevnu utakmicu. Vidimo kako ide prvenstvo da su sve utakmice teške, da favorit možeš biti jedino na papiru. Ovaj tjedan ušli smo u normalan ritam rada, očekujem protiv Lokomotive dobru prezentaciju, rekao je Dragan Tadić u najavi utakmice protiv Lokomotive.

Rijeka i Lokomotiva lani su u četiri utakmice podijelile plijen, po dvije pobjede upisala je svaka momčad, jednu na domaćem terenu i jednu na gostovanju.

– Neće biti lagana utakmica, Lokomotiva je mlada i organizirana ekipa koja se voli nadigravati. Neće biti lagana utakmica, ali dobro ćemo se spremiti, rekao je Prince Ampem.

U videu pogledajte konferenciju za medije:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari