RIJEKA KREĆE U “LOV” NA EUROPU Bišćan: Moramo iskoristiti prilike!

Foto: Riječanin

Nogometaši Rijeke u četvrtak (Stadion HNK Rijeka, 20 sati) kreću u europsku priču

Izabranici Igora Bišćana u 3. pretkolu Europske lige dočekuju Aberdeen, sastav koji je bijelima ostao u neugodnom sjećanju nakon što je eliminirao Rijeku prije četiri godine, između ostalog slavivši na Kantridi 3:0.

– Čeka nas jako teška i zahtjevna utakmica, ne jedna već dvije, protiv izuzetno kvalitetnog protivnika koji nastupa u jednoj vrlo zahtjevnoj ligi i u toj ligi je pri vrhu. To garantira da su konkurentni i kvalitetni i time će naš zadatak, a to je prolaz u idući krug, biti i teži. Nadam se da ćemo uz našu kvalitetnu igru, i pomoć publike, otići na uzvrat s prednošću. Ako se ukaže prilika moramo ju iskoristiti, ustvrdio je Igor Bišćan u najavi europskog izazova.

– Dosta su izbalansirana ekipa po kvaliteti i karakteristikama igrača. Vidjet ćete čvrstu i agresivnu ekipu i tu ima par pojedinaca koji mogu napraviti puno problema. Ističe se centralni napadač Sam Cosgrove koji je nezgodan za čuvanje i igra u odličnoj formi. Treba biti realan u očekivanjima, ustvrdio je Igor Bišćan.

Zoran Kvržić u srijedu je proslavio 31. rođendan i jedini je, uz Ivana Tomečaka, igrao i prije četiri godine protiv Aberdeena.

– Čeka nas vrlo teška utakmica, ali mislim da uz maksimalan pristup ne bi smjelo biti problema, očekujemo pozitivan rezultat, ustvrdio je Kvržić u najavi utakmice.

– Nerado se sjećam tih utakmica. Na Kantridi smo izgubili 0:3, trebali smo ostvariti bolji rezultat s obzirom na prilike. U Aberdeenu smo poveli 2:0, ali brzo smo dobili gol i sve ja palo u vodu. Kao što se kaže osveta je slatka, nadam se da ćemo na Rujevici pokazati više, ustvrdio je Zoran Kvržić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari