Sutra u Ičićima počinje 6. izdanje međunarodnog turnira u odbojci na pijesku

Ljubitelji odbojke neće propustiti šesto izdanje ovogodišnjeg “Masters Ičići Croatia Open-a,” međunarodnog turnira odbojke na pijesku koji će se održati od 8. do 11. kolovoza 2019. na glavnoj plaži u Ičićima.

U četvrtak, 8. kolovoza u poslijepodnevnim satima održat će se kvalifikacijski dio turnira za koji se može prijaviti najviše 12 ekipa. U glavni dio turnira, koji se igra po sustavu dvostruke eliminacije, ulazi 6 najbolje plasiranih muških i ženskih parova iz kvalifikacija, zatim 6 parova koji pravo igranja ostvaruju direktno temeljem do tad osvojenih bodova u prvenstvu Hrvatske te po 4 para koja će dobiti “Wild Card,” dvije dijeli HOS, a dvije KOP Opatija.

Glavni turnir održat će se od 9 do 11. kolovoza te je posljednji dan rezerviran za polufinalne i finalne mečeve uz direktan prijenos na Sportskoj TV.  Mečevi za 3. mjesta u muškoj i ženskoj kategoriji odigrati će se u 15 i 16 sati, dok će finalne utakmice biti u 17 i 18 sati.

Turnir u Ičićima već godinama slovi kao najjači turnir odbojke na pijesku u Hrvatskoj, kako po nagradnom fondu tako i po kvaliteti igre. Svake godine nagradni fond je sve veći, a ove godine iznosi 50.000 kn, odnosno 25.000 kuna po spolu.

1. mjesto – 7.000 kn                             5. i  6.mjesto – 1.300 kn
2. mjesto – 5.000 kn                            7. i  8.mjesto   –  900 kn
3. mjesto – 3.500 kn                             9. – 12. mjesto  – 500 kn
4. mjesto – 2.000 kn                           13. – 16. mjesto  – 250 kn

Uz novčane nagrade, razni sponzori začinili su događaj i drugim vrijednim poklonima što je zasigurno dodatan motiv natjecateljima za prijavu na turnir i što bolju igru te plasman.

Spektakularna odbojka na pijesku je u prvom planu, ali popratni sadržaj je jednako zanimljiv i bogat. Za zabavu i party na plaži zadužena je ekipa “Liminal” koja će osigurati da se svi gibaju u ritmu glazbe za vrijeme i nakon završetka utakmica.

Publika u Ičićima svake je godine sve mnogobrojnija te je zaslužna za užarenu atmosferu i širenje dobrih vibracija što organizatori nagrađuju kroz razne zabavne igre za sve uzraste, a igrači borbenošću na terenu i atraktivnim mečevima koji gledatelje zadrže na tribinama do posljednjeg poena. Za sve posjetitelje osiguran je besplatan ulaz uz bogate popratne sadržaje.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari