PRIPREMNA UTAKMICA

Galerija | RIJEKA – TRIESTINA 1:1 Bijeli remizirali u pripremnoj utakmici s momčadi iz talijanske Serie C

Nogometaši Rijeke i Triestine odigrali su 1:1 u pripremnoj utakmici odigranoj na Rujevici

RIJEKA – TRIESTINA 1:1

RIJEKA – Stadion HNK Rijeke na Rujevici. Pripremna utakmica. Sudac: Marin Rožman. Gledatelja: 977.

Strijelci: 0:1 Adorante (24′), 1:1 Čabraja (49′).

Žuti kartoni: Čabraja (Rijeka), Fofana, Malomo (Triestina). Crveni karton: Lescano (90′- drugi žuti).

RIJEKA: Zlomislić (od 82′ Vučetić), Veiga (od 86′ Valinčić), Galešić (od 82′ Blečić), Radeljić (od 60′ Dilaver), Čabraja (od 77′ Juncaj), Ilinković (od 86′ Mikloš), Petrovič (od 32′ Grgić), Janković (od 60′ Mitrović), Fruk (od 60′ Smolčić), Yansane (od 46′ Bogojević), Obregon (od 82′ Bilajac).

TRIESTINA: Agostino, Pavel, Moretti, Malomo, Rizzo, Fofana, Gunduz, Celeghin, Adorante, Pierobon, Finotto. Još su igrali: Diakite, Vallocchia, El Azrak, Lescano, Germano, Kacinari, Kozlowski, Correia.

U zanimljivom ogledu momčad iz talijanske Serie C predstavila se u dobrom izdanju, a Rijeka je stvorila nekoliko dobrih prilika kroz utakmica koje na kraju nije realizirala.

Rijeka je utakmicu otvorila prilikom u drugoj minuti. Čabraja je ubacio, Obregon je bio u dobroj situaciji, ali udarac glavom pogodio je Rizza i lopta je otišla u korner.

U petoj minuti Fruk se izborio za loptu na desnoj strani kazneno prostora i gurnuo za Veiga. Uslijedio je snažan udarac ljevicom koji se pretvorio u oštar ubačaj i malo je nedostajalo da ga Radeljić na drugoj vratnici pospremi u mrežu.

U devetoj minuti Čabraja je odlično ubacio, Malomo je u zadnji čas izbio ispred Obregona.

Već u idućoj minuti, nakon brzog kornera, Ilinković je ubacio s desne strane, Veiga je bio najbrži, ali vratar Agostino odličnom reakcijom sačuvao je mrežu.

Triestina je odgovorila u 16. minuti. Adorante je lijepo odigrao za Gunduza koji je ubacio s desne strane kaznenog prostora, ali udarac Finotaa otišao je pored gola.

Kao da to nije bilo dovoljno upozorenje, gosti su poveli u 24. minuti. Nakon odličnog ubačaja Morettija s lijeve strane, Adorante je ostao sam u kaznenom prostoru i poentirao glavom – 0:1.

Pogledajte sažetak utakmice:

Rijeka je krenula po izjednačujući gol, ali udarci Yansanea i Fruka s distance u iduće dvije minute nisu bili precizni.

Triestina je i dalje bila opasna, u 27. minuti Pavlev je pobjegao po desnoj strani, ušao u kazneni prostor, ali njegov udarac obranio je Zlomislić.

Triestina je blizu gola bila u 38. minuti, novi ubačaj s desne strane, Adorante je dočekao loptu u kaznenom prostoru i odlično pucao ljevicom, greda je ovoga puta spasila Rijeku.

Bijeli su uzvratili minutu kasnije, Čabraja je odlično izveo slobodan udarac s desne strane sa 17 metara, a greda je ovoga puta bila na strani Triestine.

Nakon brzo izvedenog kornera, Grgić je pucao s distance, a Agostino je i ovoga puta dobrom reakcijom sačuvao mrežu.

U 41. minuti Čabraja je još jednom sjajno ubacio, Grgić je probao je smiriti loptu pred golom Triestine, ali vratar Agostino je bio brži.

Rijeka je dobro krenula u drugo poluvrijeme. U 47. minuti Veiga je odlično ubacio, Grgićev udarac otišao je preko grede.

I onda je minutu kasnije stigao gol. Rijeka je izborila slobodan udarac, Čabraja je odlično potegnuo i pogodio – 1:1.

U 52. minuti Janković je lijepo prošao po lijevoj strani, ušao u kazneni prostor, ali udarac nije bio precizan.

U 71. minuti Rijeka je izborila novi slobodan udarac na 18 metara, Čabraja je još jednom odlično pucao i lopta je prošla uz vratnicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari