ODBOJKA, PRVA B LIGA - ZAPAD

RJEČINA – ROVINJ 3:1 Odbojkašice Rječine upisale petu pobjedu u nizu!

Odbojkašice Rječine u 16. kolu Prve B lige očekivano su upisale novu pobjedu. Unatoč nedostatku neizvjesnosti utakmica je bila zanimljiva i prepune tribine školske dvorane u Dražicama imale su što za vidjeti

OK RJEČINA – ŽOK ROVINJ-ROVIGNO 3:1
(25:18, 18:25, 25:14, 25:17)

U prvi set odbojkašice Rječine krenule su silovito i odmah nanizale nekoliko poena i atraktivnih zakucavanja. Gošće su tada izgledale nemoćno.

Međutim, domaće igračice se malo opuštaju i daju priliku djevojkama iz Rovinja da im se približe. Očekivano, tada reagira trenerica Rječine Amela Curać i “time outom” prekida niz poena gošći. Rječina osvaja prvi set.

Drugi set donio je novo opuštanje domaćih igračica. Iako vidno kvalitetnije i iskusnije, dozvoljavaju gošćama da naprave poveću razliku koju uz ozbiljniji pristup u nastavku nisu uspjele dohvatiti i gošće slave osvojeni drugi set.

U iduća dva seta viejdli smo ipak potpunu dominaciju Rječine uz odlučnu i koncentriranu igru kakvu su uostalom pokazale i proteklog vikenda kada su u gostima pobijedile Grobničan 3:0.

Petom pobjedom u nizu odbojkašice Rječine dodatno su zakomplicirale rasplet završnice prvenstva gdje se do samog kraja neće znati tko će ići u viši rang. Naime, nakon ove utakmice uz Rječinu još tri ekipe imaju 18 bodova i jedna pobjeda dijeli ih do prvog mjesta.

Evo što nam je nakon utakmice izjavio trener igračica Rovinja Samuel Benussi:

“Odlična i borbena utakmica u predivnoj atmosferi, u dvorani punoj ‘fair play’ navijača. Obe su ekipe dale sve od sebe da taktički nadigraju protivnice, na kraju je ipak domaća ekipa uz veliki trud osvojila dva boda. Svaka pohvala svim djevojkama na igri i požrtvovnosti, takav bi trebao biti duh našeg sporta.”

Bravo djevojke, treneri, uprava i navijači!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari