OČEKIVANO

Robert Palikuča više nije sportski direktor Rijeke

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Klub je napustio sportski direktor Robert Palikuča, koji je u nedjelju dao ostavku

Rijeka je nastavila s velikom krizom i to na domaćem terenu. Riječani su na Rujevici poraženi od Varaždina 2:1, čime su ostali na samom dnu HNL-a. Tijekom prva četiri kola momčad je vodio Dragan Tadić, koji je sporazumno raskinuo ugovor s riječkim klubom, a sada su se na Rujevici odlučili na još jednu promjenu.

Klub je napustio sportski direktor Robert Palikuča, koji je u nedjelju dao ostavku na mjestu koje je do sad obnašao. On je u Rijeku stigao 2021. godine kada je naslijedio Ivana Mancea.

Njegovu izjavu povodom odlaska iz Rijeke prenosi klub.

Zahvalio se i otišao

“Želim se zahvaliti svima u klubu, od predsjednika Damira Miškovića i Upravi do svih zaposlenika na ukazanom povjerenju. Odluka o odlasku iz kluba je isključivo moja uvjetovana rezultatima koji su bili ispod renomea kluba kao što je Rijeka. Došli smo u situaciju kada smjena trenera nije donijela željeni učinak na prvu momčad i rezultate i moj odlazak je nova mjera kojom želim pomoći da se ova situacija preokrene. Rijeci želim puno sreće i uspjeha u nastavku sezone”, rekao je dosadašnji sportski direktor.

Iz kluba su se samo kratko zahvalili.

“HNK Rijeka Robertu Palikuči želi sve najbolje u nastavku karijere.”

Tablice omogućuje {linkToSofascore}

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari