RUJEVICA: Nova pravila ulaska na stadion za najmlađe navijače!

Sa željom da najmlađim navijačima osiguraju komfor, sigurnost i što manje čekanja prilikom ulaska na stadion, u HNK Rijeka odlučili su na tribinama sjever, istok i zapad formirati posebne ulaze za djecu i njihove roditelje

Jedan od ciljeva HNK Rijeka dolazak je velikog broja djece s obiteljima na utakmice.

Povodom toga su oformili obiteljske sektore unutar tribina i povlaštene Junior komplete ulaznica (gdje su pomakli granicu sa 14 na 16 godina starosti), te su došli do rekordne brojke od 825 kompleta Junior ulaznica, što iznosi povećanje od 25% u odnosu na prošlu sezonu. Više od polovice prethodno navedenih kompleta odnosi se na istočnu tribinu.

S obzirom da je zbog povećanog interesa i podizanja dobne granice došlo i do znatnog povećanja Junior kompleta u odnosu na prošlu sezonu, u HNK Rijeka su zaprimili jako puno upita i želja roditelja za formiranjem zasebnih ulaza za djecu.

Stoga je HNK Rijeka uvela nova pravila ulaska na stadion za najmlađe navijače.

Njihova uputstva prenosimo u cijelosti:

„Sa željom da našim najmlađim navijačima osiguramo komfor, sigurnost i što manje čekanja prilikom ulaska na stadion odlučili smo na tribinama sjever, istok i zapad formirati posebne ulaze za djecu i njihove roditelje. Posebni ulazi za Junior komplete ulaznica biti će formirani od iduće domaće utakmice odnosno gostovanja NK Osijek na našem stadionu.

Napominjemo da će ulaz sa Junior kompletom ulaznica biti moguć samo na prethodno navedenim novooformljenim ulazima, a ne i na ostalim ulaznim barijerama.

Novitet je da se uz predočenje Junior kompleta ulaznica na blagajnama (istok za istočnu, zapad za zapadnu i sjevernu tribinu) može izvršiti nadoplata do cijene pojedinačne ulaznice ako je nositelj junior kompleta spriječen pa umjesto njega odlučite na utakmicu povesti drugu odraslu osobu stariju od 16 godina.

U slučaju eventualnih nejasnoća prilikom ulaska na stadion molimo Vas da se obratite djelatnicima organizatora ili sigurnosnog osoblja koji se nalaze na ulazima. Otvaranje zasebnih ulaza omogućit će veću sigurnost i bolju protočnost na samim ulazima, a samim time i manje čekanja za naše najmlađe navijače i njihove roditelje prilikom ulaska na stadion.

Prilikom dolaska na zapadnu tribinu Junior ulaz bit će izdvojen na desnoj strani udaljen desetak metara od dosadašnjih ulaznih barijera.

Zapadna tribina

 

Prilikom dolaska na istočnu tribinu u sredini neposredno uz ulazne barijere I3.

Istočna tribina

Prilikom dolaska na sjevernu tribinu Junior ulaz će biti kroz vrata neposredno uz ulazne barijere.

Sjeverna tribina

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views