STIGAO IZ VINKOVACA

Rukometaše Zameta pojačao kadetski reprezentativac Franko Krstić

U Centru Zamet održana je konferencija za medije na kojoj je najavljeno okupljanje Zamećana uoči nove sezone

Predstavljano je i novo igračko pojačanje Zameta – kadetski reprezentativac Franko Krstić.

Na konferenciji za medije sudjelovali su Vedran Devčić – predsjednik RK Zamet, Igor Marijanović – trener prve ekipe i Franko Krstić – igrač RK Zamet.

”Za razliku od proteklih sezona ove godine bilo je manje odlazaka i dolazaka, makar priča još nije zavšena, prelazni rok još uvijek traje. Vesele nas pozivi naših mladih igrača u mlađe dobne reprezentacije Hrvatske. Tako su s juniorskom reprezentacijom na EP u Portugalu bili naši Tino Viskić i Marko Pikec, kadetska reprezentacija za nekoliko dana ide na EP u Crnu Goru a pozvani su Toni Matošević, Toni Živković i Franko Krstić. U Slovačkoj se upravo održavaju Europske igre mladih na kojima se nalazi naš Karlo Tomović s mlađe kadetskom reprezentacijom.”, rekao je Vedran Devčić.

“Želio bi Franku zaželjeti dobrodošlicu u Zamet. To je igrač kojeg pratimo već duže vrijeme i napokon je došao trenutak kada smo uspijeli dogovoriti suradnju. Zahvalio bih Tomislavu Kvasteku koji je otišao u Mađarsku, na svemu što je dao za naš klub i poželio bi mu puno sreće u daljnjoj karijeri. S nestrpljenjem čekamo početak priprema i prijateljske utakmice te naravno sam početak prvenstva. Ekipa se nije previše mijenjala i pred nama je još nekoliko razgovora do kraja tjedna kako bi zatvorili ovogodišnji roster.”, rekao je trener Igor Marijanović.

”Dolazim iz Vinkovaca, kadetski sam reprezentativac i želja mi je bila spojiti rukomet i fakultet – i u tome sam uspio u Rijeci. Drago mi je da sam došao u Zamet koji je veliki klub, velika institucija koja daje priliku mladim igračima i tu vidim svoje mjesto za napredak. Očekujem da ću na treninzima i utakmicama napredovati zajedno s cijelom ekipom i opravdati povjerenje trenera i cijelog kluba.” , rekao je Franko Krstić.

Pripreme započinju 1. kolovoza uz kondicijskog trenera Emila Baltića, a u planu je odigravanje više prijateljskih utakmica od kojih su neke međunarodnog karaktera.

Paket24 Premijer liga započinje 10. rujna a u 1. kolu Zamećane očekuje gostovanje u Dubravi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari