PAKET 24 PREMIJER LIGA - ZA OSTANAK

Rukometaši Zameta lagano do novih bodova s gostovanja; Vučko zabio 10 golova

Facebook

Rukometaši Zameta bolje su se snašli na uvijek teškom gostovanju u Rudama

RUDAR  ZAMET 28:36 (15:18)

Paket 24, Premijer liga, Liga za ostanak 5.kolo

Rudar: Otmačić, Skendrović 1, Runtas 9, Jurić, M.Štajnkler 2, T. Štajnkler, Škiljan, Gaća 1, Suban, Kuhar, Špiler 5, Trčak 2, Žitković, Kasap 1, Vrpoljac 1, Starčević 3

Zamet: Vučko 10, Ogurlić, Živković, Ljevar 2, Njegovan 1, Milih 1, Islamović 2, Sorić, Tomaš 5, Viskić, Mrakovčić 3, Devčić, Pikec 8, Kvastek 3, Perkov 1

Obrane vratara:

Rudar: Otmačić, Kuhar 2, Žitković 2

Zamet: Sorić 7, Viskić 1

Rukometaši Zameta bolje su se snašli na uvijek teškom gostovanju u Rudama te su se od samog početka  bolje postavili na terenu i prvi  došli do vodstva koje je Rudar stizao gotovo cijelim tijekom susreta.

Prvo ozbiljnije odvajanje bilježimo početkom 10. minute susreta kada pogotkom Islamovića Zamet odlazi na +3(4:7). Idućih nekoliko minuta pripalo je domaćinima koji su preko Runtasa i Štajnklera uspjeli ponovno doći u priključak na isteku 15.minute i samo gol zaostatka.

Uslijedila je igra gol za gol, koju su prekinuli Zamećani te preko Vučka i Mrakovčića po prvi put dolaze i do +4(12:16). Tu prednost nisu značajnije u prvom poluvremenu uspjeli domaćini umanjiti te na veliki odmor odlazimo s rezultatom 15:18 vodstvom Riječana.

U drugo poluvrijeme također bolje ulaze Riječani, koji nisu dozvolili ekipe Rudara da odmah na početku nastavka istope prednost iz prvog dijela te na pogodak Gaće iz sedmerca na drugoj strani odgovaraju Tomaš i Vučko koji ponovno dižu prednost na +4, a na samom početku 38. minute Tomaš pogađa s devet metara za vodstvo Zameta od +5, po prvi puta.

I tu možemo reći da je Zamet prelomio susret jer je Rudar u sljedećih gotovo deset minuta dao svega dva pogotka preko Runtasa, koji je bio i najbolji strijelac domaće ekipe s devet postignutih golova.

Zamet je za to vrijeme dignuo razliku i Tomaš je petim golom dignuo razliku na +8( 19:27). Do kraja utakmice se čekao samo konačni rezultat i u obje ekipe su poneke minute dobili i nešto mlađi igrači, a konačan rezultat je na kraju iznosio 28:36.

Kod domaćina najbolji strijelac je bio Runtas s 9 pogodaka, Špiler je dodao 5, dok je kod Zameta najučinkovitiji bio Vučko s 10 te Pikec s 8 pogodaka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari