PREMIJER LIGA - ZA OSTANAK

Rukometaši Zameta u nedjelju dočekuju Karlovac, podržimo ih!

U Centru Zamet održana je konferencija za medije na kojoj je najavljena domaća utakmica 6. kola Paket24 Premijer lige – Lige za ostanak u kojoj rukometaši Zameta dočekuju ekipu Karlovca

Zamećani se nalaze na prvom mjestu prvenstvene tablice s 19 bodova od sveukupno 10 klubova.

Na konferenciji za medije sudjelovali su Vedran Babić – direktor RK Zamet, trener Igor Marijanović te igrač Karlo Devčić.

Vedran Babić: ”Iza nas je polovica drugog dijela prvenstva. U dosad odigranih 5 kola upisali smo 4 pobjede i jedan neodlučen gostujući susret i želio bi čestitati treneru Marijanoviću i cijeloj ekipi na ostvarenom rezultatu i vjerujem da ćemo i u ostalih 5 susreta, koliko je do kraja prvenstva, nastaviti s dobrim igrama. Kao klub nas veseli da su je na pozivima za okupljanje mlađe dobnih selekcija reprezentacije, koje smo primili prije 2 dana, našlo čak 7 naših igrača u 3 dobne selekcije i zaista smo ponosni na te dečke.”

Karlo Devčić – jedan od sedmorice pozvanih na okupljanja reprezentacija: ”Želio bi čestitati svojim klupskim suigračima na pozivima u reprezentacije i svakako svima  nama može biti dobra motivacija za rad u budućnosti i jedan pokazatelj dobrog rada našeg kluba i ostalih klubova u regiji. Što se tiče utakmice koja nam predstoji mogu reći da smo s Karlovcem počeli Ligu za ostanak u gostima i to je bila jedna jako tvrda i čvrsta utakmica koji smo prelomili tek krajem susreta i vjerujem da je pred nama ponovo jedna teška utakmica protiv motiviranih Karlovčana, ali postaviti ćemo se kao favoriti i idemo po nova dva boda!”

VIDEO DANA:

Igor Marijanović: ”Iza nas je gostujuća pobjeda protiv Ruda koje smo se lagano pribojavali poznavajući Rude koje su čvrsta ekipa na svom terenu. To je praktički bila prva utakmica u kojoj smo bili kompleti i uspijeli smo doći do dva bitna boda s kojima smo zasjeli na prvo mjesto tablice. Slijedi Karlovac koji ćemo također dočekati kompletni i naš cilj je čim duže izdržati bez poraza i pokušati i na kraju prvenstva završiti prvi u ovoj ligi. Čestitao bi svim mladim dečkima na pozivima u reprezentaciju, pogotovo Karlu koji cijelu sezonu, u svojoj prvoj pravoj premijerligaškoj sezoni, pokazuje zavidne utakmice i koristi svoju minutažu. Za kraj bi želio čestitati rođendan prijatelju i najvećem igraču svih vremena Ivanu Baliću.”

Utakmica protiv Karlovca igra se u nedjelju 03.04. s početkom u 18.00 h u Centru Zamet.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari