24 MOMČADI U 8 SKUPINA

Video | SAMI PROTIV SVIH! Na Kozali će se od 7. do 12. lipnja održati futsal turnir u organizaciji MNK Rijeka i KN Armada

Na turniru će sudjelovati 24 momčadi iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Hrvatske raspoređene u 8 skupina

Futsal turnir u organizaciji MNK Rijeka i KN Armada pod nazivom Sami protiv svih počinje 7. lipnja i trajat će do 12. lipnja.

“Ovo je kraj obilježavanja 35. godišnjice i prvi turnir što se tiče Armade I MNK Rijeka da organiziramo, ekipe iz 4 zemlje, velika želja da postane tradicija”, kaže Mateo Dejak, tajnik KN Armada za Kanal Ri.

“Mi smo ove sezone počeli aktivno pratiti taj klub tako da nam je velika želja da ljudi prepoznaju futsal u ovom gradu i da povećamo podršku samom klubu ” da taj sport zaživi.”, dodaje Dejak.

I zaživjet će, već od utorka u dvorani Dinko Lukarić na Kozali.

“Turnir traje od utorka do nedjelje u popodnevnim satima s tim da će subotu i nedjelju od samog jutra krenuti turnir a završava se finalom u nedjelju navečer, u 21 sat finale.”, otkriva Vedran Frelih, predsjednik HMNK Rijeka.

Na turniru će sudjelovati 24 momčadi iz Slovenije, Bosne I Hercegovine, Makedonije i Hrvatske, raspoređene u 8 skupina.

“Ulaz je besplatan, nadamo se da ćemo napuniti dvoranu, da će Dinko pucat po šavovima, što se kaže. Bit će sigurno spektakl, pozivam sve da dođu i da nam pomognu da to prođe kako treba”, dodaje predsjednik HMNK Rijeka Vedran Frelih.

“Pozvao bi sve naše članove da dođu, osjete futsal vide što i mi i da nas dožive na terenu a ne samo na tribinama”, poziva navijače tajnik KN Armada Mateo Dejak.

Malonogometni klub Rijeka osnovan je prošle godine i odmah se počeo natjecati u 2. Hrvatskoj malonogometnoj ligi zapad.

“U prvoj sezoni ostvarili smo polovičan uspjeh… no lijepa priča je krenula, imamo podršku Armade, 200-tinjak članova”, kaže Vedran Frelih.

Ukupni fond nagrada turnira Sami protiv svih je 37 tisuća i 500 kuna, a osim glavne tu su i brojne vrijedne individualne nagrade, donosi Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari