ODBOJKA - PRVA B LIGA ZAPAD

Šesta pobjeda u nizu bez izgubljenog seta za Rječinu

U utakmici 17. kola odbojkašice OK Rječina gostovale su u Crikvenici. Nakon 16 kola Rječina se nalazila na 2., a Crikvenica na posljednjem mjestu i očekivano – pobjedu odnose gošće s Grobnika

OK CRIKVENICA – OK RJEČINA 0:3
(14:25, 19:25, 17:25)

Iako su odbojkašice Rječine bile favorit u ovom meču, u utakmicu su ušle motivirano i bez podcjenjivanja još uvijek bez važne igračice Tee Vranješ koja je ozlijeđena.

Grobnik – centar odbojke naše županije

Doris Curać kapetanica ekipe Rječine, danasranije kao trenerica vodila je najmlađe djevojke svog kluba u nove dvije pobjede kojima su u završnici svojeg natjecanja osigurale prvo mjesto u županiji.

Dan ranije je s njihovim nešto starijim kolegicama osvojila treće mjesto. Iste cure tog uzrasta u petak su pak osvojile zlatnu medalju za školu Jelenje-Dražice kao najbolje u Primorsko-goranskoj županiji.

U tri dana, dva zlata i bronca kao trenerica i pobjeda kao igračica seniorske ekipe Rječine…Nismo mogli naći boljeg sugovornika za komentar današnje utakmice kao i iznimno uspješnog vikenda za klub iz Dražica – ali najprije, Doris iskrene čestitke!

Doris Curać: “Hvala puno na čestitkama. Kao igračici i trenerici ovo je vikend za poželjeti. Vikend s čak 7 utakmica od kojih je svaka bila pobjeda, pa iskreno ne mogu biti ponosnija i sretnija. Sigurna sam da naš klub uz ovako vrijedne, motivirane i borbene djevojčice ne mora brinuti o budućnosti odbojke. Čestitke mojim suigračicama koje su nas danas dovele do 6. uzastopne pobjede 1.B lige. Mislim da smo veliki uzor našim mlađim generacijama što je vidljivo i po njihovim rezultatima. Ovaj vikend nije mogao bolje završiti za nas i naš klub. Želim nam svima puno sreće u samoj završnici ove sezone, sljedeći vikend na domaćem terenu s ekipom OK Umag. Očekujemo vas u velikom broju! “

Uzbudljiva završnica Prve B lige

U 18., posljednje kolu Rječina dočekuje Umag. Očekuje se teška i borbena utakmica koja nudi priliku da Rječina u svojem premijernom nastupu u Prvoj B ligi osvoji visoko drugo mjesto!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari