SHARBINI NA ODLASKU: Pripreme HNK Rijeke počinju bez bivšeg kapetana?

Donedavni kapetan Bijelih Anas Sharbini čini se neće početi pripreme sa suigračima i trenerom Kekom u ponedjeljak, neslužbena je informacija koja već kola kuloarima oko HNK Rijeke

Zasigurno će to biti veliki šok za dio navijača Rijeke koja time, kako se čini, ostaje na samo jednom „domaćem dečku“, Ivanu Močiniću, za kojeg međutim neprestano stižu upiti iz raznih dijelova Europe. Da je odlazak Anasa Sharbinija izgledna mogućnost zna se već neko vrijeme, no oni navijači koji cijene Anasove loptačke mogućnosti i njegov jedinstveni talent cijelo su se vrijeme nadali da će HNK Rijeka i igrač ponovno pronaći zajednički jezik i međusobni sklad. To se, čini se, ipak neće dogoditi jer Anas navodno nije na popisu nogometaša Rijeke za početak priprema (11. siječnja) uoči nastavka sezone.

Sharbini navodno na stolu već ima ponudu jednog kineskog prvoligaša, ali za nju nije zainteresiran te traži bolji angažman, javio je HR Radio Rijeka.

U klubu nisu željeli komentirati ove najnovije informacije o sudbini igrača Sharbinija. Ono što je poznato jest da Kek i igrači u ponedjeljak počinju sa treninzima na Rujevici, a 16. siječnja putuju na desetodnevne pripreme u Dubai. Prema riječima Damir Miškovića, put je to koji pored čisto sportske dimenzije možda još i više donosi na planu promocije momčadi i kluba.

Iz našeg kuta gledanja, ta promocija bez Anasa – ma što tko mislio o njegovim izvannogometnim aktivnostima – neće imati jednako uspješan učinak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari