OČEKUJU SE TRI BODA

Simon Rožman uoči Intera: Inter je bitna utakmica! Pobjeda protiv Dinama donijela je samopouzdanje

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u subotu gostuju kod Intera (Stadion ŠRC Zaprešić, 18.55 sati) u utakmici 34. kola Hrvatski telekom Prve lige.

Rijeka je slavila u posljednjih šest prvenstvenih utakmica na gostovanju u Zaprešiću.

– Inter je bitna utakmica u smislu potvrde sadržaja na terenu. Momčad iz Zaprešića sve je domaće utakmice u posljednje vrijeme odigrala dobro, čak je na gostovanju kod Lokomotive u posljednjem kolu zaslužila više od poraza. Inter još ima šanse za ostanak u ligi i sigurno će biti na maksimumu, rekao je Simon Rožman, trener Rijeke, u najavi subotnje utakmice.

Pobjeda protiv Dinama donijela je prekid niza od tri prvenstvena poraza i važnu dozu samopouzdanja za riječke nogometaše.

– Pobjeda protiv Dinama donijela je samopouzdanje jer protekle utakmice rezultatski nisu donijele ono što smo željeli. Sretan sam zbog igrača jer su dobro radili, ali rezultatski nismo bili nagrađeni. Ekipa je ostala pozitivna što je jako bitno, ustvrdio je Simon Rožman.

Cijelu izjavu Simona Rožmana pogledajte u videu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari