NEOBUZDANO SLAVLJE

Video |Slavlja nam nikad dosta! Evo snimke radosnih Riječanki i Riječana iz jednog lokala nakon pobjede Vatrenih nad Brazilom

Idi na originalni članak

Hrvatska je pobijedila Brazil u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru i plasirala se u polufinale. Rasplet je to koji je malo tko očekivao, s obzirom da je Brazil bio veliki favorit. Slavlje navijača je time bilo još razuzdanije! Pogledajte video

Oglas

Nakon što u 90 minuta nismo vidjeli pogotke, otišlo se u produžetke a tamo su Brazilci poveli preko Neymara u sudačkoj nadoknadi prvog dijela. I kada se činilo da je to to, Vlašić je pronašao Oršića koji se sjurio po lijevoj strani i sjajno pronašao Bruna Petkovića koji je zabio za 1:1.

O pobjedniku su tako odlučivali jedanaesterci, a tamo su sva četvorica hrvatskih izvođača bili precizni dok je Dominik Livaković obranio jedan jedanaesterac Rodrygu a Marquinhos još pogodio vratnicu.

Hrvatska će u polufinalu igrati protiv Argentine u utorak 13. prosinca od 20 sati.

S obzirom da je u Rijeci i okolici u petak cijeloga dana dan padala kiša, gledanje utakmice preselilo se u kafiće u kojima je slavlje, nakon prolaza Vatrenih, bilo neobuzdano, javlja Kanal Ri.

Pogledajte video!

Exit mobile version