SMIJEŠI SE FINALE! Rijeka u polufinalu Kupa Hrvatske protiv Slaven Belupa

Nogometaši Rijeke u polufinalu Kupa Hrvatske igrat će protiv Slaven Belupa, odlučeno je ždrijebom održanim u ponedjeljak. Drugi par čine Hajduk i Dinamo

Prema zadanim terminima HNS-a prva utakmica na rasporedu je 16. ožujka, a uzvrat 6. travnja. Rijeka će biti domaćin u prvoj utakmici.

Na Kantridi su zadovoljni ždrijebom. Ipak, treba biti itekako oprezan, jer Rijeka ove sezone još nije uspjela pobijediti Slaven Belupo!

– Slaven Belupo je dobra ekipa – sve ekipe koje su stigle do polufinala Kupa su kvalitetne, rekao je Ivan Močinić, kapetan HNK Rijeka. – Ove sezone već smo tri puta remizirali protiv momčadi iz Koprivnice i to će nam biti svojevrsna motivacija da ih izbacimo iz Kupa Hrvatske. Čekaju nas dvije teške utakmice. Treba naglasiti da trenutno ne razmišljamo o Kupu jer koncentrirani smo na svaku iduću utakmicu, počevši od Dinama u nedjelju, zaključio je Ivan Močinić.

U drugom polufinalu hrvatski klasik – Hajduk i Dinamo!

Hajduk i Dinamo prvu utakmicu u ovom natjecanju igraju samo tri dana prije prvenstvene utakmice na istom mjestu.

Prva utakmica igrat će se 16. ožujka u Splitu, dok je uzvrat na rasporedu 6.travnja na Maksimiru.

Zoran Mamić bio je zadovoljan ždrijebom. “Čekaju nas dvije zanimljive utakmice i derbiji oko kojih će se pričati danima što je sigurno dobro za naš nogomet”, rekao je trener Dinama.

Dinamo i Hajduk zadnji su se put susreli u Kupu u sezoni 13./14. i to u četvrtfinalu kada je Dinamo na Maksimiru slavio s velikih 5:0 da bi prolaz potvrdio i u Splitu pobjedom 2:1.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari