UTAKMICA GODINE U BARCELONI Messijeve čarolije, Suarezov hattrick, Neymarov „oxford“ i Rakitićev gol

Nogometaši Barcelone u 24. kolu nogometnog prvenstva Španjolske u susretu protiv Celte (6:1) odigrali su na svom Nou campu još jednu utakmicu za nogometne anale!

barca celta 6-1

Teško se prisjetiti kada smo posljednji puta u jednoj nogometnoj utakmici vidjeli toliko neobičnih, ali fantastičnih nogometnih poteza. Pored sada već uobičajene raspucanosti i golgeterske superforme trija Messi-Neymar-Suarez, gledatelji na stadionu i oni putem malih ekrana mogli su uživati u nizu fantastičnih poteza igrača Barcelone protiv Celte koja zapravo i nije igrala tako loše, ali su igrači španjolskog prvaka bili – magični.

https://www.youtube.com/watch?v=GiYzvuo6X2Y

Što prije spomenuti? Možda i potez utakmice Neymarov je „oxford“ kada je sredinom drugog poluvremena čudesnim potezom loptom prebacio sebe i protivničke igrače, ili Messijevo izvođenje penala kada uopće nije pucao prema golu vratara Celte Sergiju Alvarezu, već je samo udario loptu metar-dva unaprijed i udesno, gdje ju je dočekao natrčali Suarez i pospremio u gol.

https://www.youtube.com/watch?v=-TL20QGeS7A

U takvoj utakmici i naš Ivan Rakitić uspio je nakon ulaska u igru u 60. minuti postići lijepi zgoditak u 84. minuti na Suarezovo dodavanje, kada je izbio sam pred vratara gostiju i elegantno ga prebacio.

stirjelci

Golijadu je započeo Leo Messi tek u 28. minuti, a Celta je izjednačila u 39. minuti kada je John Guidetti realizirao penal. U drugom dijelu briljirao je s tri uzastopna gola Luis Suarez, a »hat-trick« mu je omogućio Messi neobičnim potezom kod izvođenja jedanaesterca. Rakitić je zabio svoj treći gol sezone u 85. minuti kada je lobom prebacio istrčalog vratara gostiju za 5-1.  a konačnih 6-1 postavio je Neymar u sudačkoj nadoknadi.

Barcelona se tako osvetila Celti za neugodan poraz (1-4) u prvom dijelu prvenstva, a Katalonci su se opet odvojili na čelu lige s 57 bodova i utakmicom manje od Atletica (54) i Reala (53).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari