HT PREMIJER LIGA

U Mavrincima u srijedu (18) košarkaši DepoLink Škrljeva love bodove protiv Gorice, podržimo ih!

“Pozivam naše navijače i ljubitelje košarke da dođu u dvoranu i podrže nas”, najavio je utakmicu stasiti Sandro Antunović. Sve gledatelje sa plaćenim ulaznicama očekuje i nagradna igra klupskog sponzora Optika RA-VU!

Košarkaši DepoLink Škrljeva nisu imali vremena za plakanje nakon što su – po onoj narodnoj – “od računa napravili veresiju” u subotnjem susretu s Dinamom u Zagrebu. Tamo su nakon + 18 na poluvremenu na kraju došli do – 7.

E, sad kažu navijači, “nije svako zlo za zlo” jer Dinamo nas nije razbio, a i doći će oni nama na proljeće, a onda će “Škrljevska mladost” potprašiti Markotu, Novačića, Garofulića i ostale Plave sa deset i više razlike.

“Živi bili pa vidjeli” kaže još jedna poslovica, kad smo u poslovicama.

U Mavrince (iako se dio mjesta Čavli gdje je smještena dvorana nalazi na brdu, Grobničani vole kad se kaže u, a ne na) stiže Gorica, još jedan po rezultatima davljenik, koji je u pet kola sakupio jednu pobjedu i četiri poraza.

Protivnik po mjeri kažu svi, ali protivnik koji ima niz zanimljivih igrača koji mogu igrati u svim klubovima HT Premijer lige i koji za razliku od Zelenih imaju puno veći budžet.

U redovima sutrašnjeg protivnika, točnije u prvoj petorci, nalazi se troje bivših igraća DepoLink Škrljeva: Toni Jelenković – prošlogodišnji nositelj igre, Karlo Uljarević i Ivan Batur. Sva trojica ostavila su lijepi trag za vrijeme igre u zelenom dresu.

Zeleni moraju učiniti sve da prekinu negativan niz od pet poraza.

Stasiti Sandro Antunović, koji je ovog ljeta sletio u redove DepoLink Škrljeva, misli da je porazima došao kraj. “Čeka nas teška utakmica. Jako dobro poznajem naše protivnike i mogu vam reći da po imenima oni nisu za dno ljestvice. Nakon poraza u Zagrebu nismo imali kada oplakivati poraz koji su naši navijači zabilježili kao pobjedu nakon prvog poluvremena. Mi radimo jako dobro i naporno. Ekipa je željna pobjeda i učinit ćemo sve da je i ostvarimo. Pozivam naše navijače i ljubitelje košarke da dođu u dvoranu i podrže nas, jer sada dolazi naše vrijeme. Sada počinjemo igrati sa ekipama koji su našeg ranga i u narednih nekoliko kola mi bi trebali početi sakupljati pobjede a time i bodove.”

Utakmica DepoLink Škrljevo – Gorica igra se u Dvorani Mavrinci od 18 sati, a sve sa plaćenim ulaznicama očekuje i nagradna igra klupskog sponzora Optika RA-VU koji će podijeliti pet nagrada u vrijednosti najmanje 1.000 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari