SMJENA TRENERA U ORIJENTU: Mikca koštala dva uzastopna poraza, na klupi Milinović?

Težak domaći poraz protiv u susretu sa Zagorcem pokazao je da se momčad “pogubila” a tada cijenu uglavnom plaća – trener

Marin Mikac više nije trener Orijenta 1919, odlučio je sinoć klupski Izvršni odbor po povratku predsjednika kluba Saše Matijaša s poslovnog puta.

Mikca su koštala dva dva uzastopna poraza od kojih je posebno bolan bio posljednji, rezultatska i igračka katastrofa na Krimeji od Zagorca.

Medije je o smjeni obavijestio dopredsjednik kluba Marinko Koljanin koji je zhavalio Mikcu na dosadašnjoj suradnji, ali…

“Naša je procjena da moramo reagirati nakon dva uzastopna poraza, posebno onoga domaćeg od Zagorca. Trener je u takvim situacijama uvijek najslabija karika… Naša je procjena da će promjena trenera donijeti efekte”, prenio je Koljanin zaključke klupsko Izvršnog odbora.

Na Krimeji nisu još mogli otkriti ime novoga trenera no u kuloarima se spominje ime Damira Milinovića koji prema nekim vijestima nije više u idiličnim odnosima s NK Koper.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari