'IDEMO KUĆI PJEVAJUĆI'

Sopić nakon drame: ‘Na prvoj benzinskoj častim dečke. Ja ću čaj ili capuccino, a za njih ne znam’

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Snijeg je većim dijelom bio uklonjen s terena, ali ne u potpunosti, a na nekim dijelovima se pretvorio u led zbog vrlo niske temprerature

Rijeka je u vrlo dramatičnoj utakmici pobijedila na gostovanju Goricu 3:2, nakon što je gubila 0:2.

Utakmica se igrala na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici, a uvjeti za igru su bili vrlo teški. Snijeg je većim dijelom bio uklonjen s terena, ali ne u potpunosti, a na nekim dijelovima se pretvorio u led zbog vrlo niske temprerature.

“Nije se trebalo igrati, to je moje mišljenje, a ne znam tko bi bio odgovoran da su se tri ili četiri igrača ozlijedila. Bilo je samo da nabiješ loptu i čekaš što će se dogoditi, a na kraju smo mi pobijedili i idemo kući pjevajući”, rekao je nakon susreta trener Rijeke Željko Sopić.

“Gorici je više odgovarao ovako težak teren, imaju visoke igrače u napadu, ali akcije i poteze bilo bi glupo komentirati kada ih nije bilo. Mi smo pokazali karakter što je najvažnije, izjednačili iz dva penala i na kraju dali i treći gol. Sada idemo na rasprodani Poljud protiv lidera prvenstva pokazati svoje pravo lice, iako sada još ne razmišljam o Hajduku, već o prvoj benzinskoj i kako počastiti dečke, ja ću čaj ili capuccino, a za njih ne znam”, zaključio je, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari